Kono(barenje)

Donosimo vam nekoliko poteza koji sigurno pale kod cura - potvrdile konobarice koje su se naslušale kojekakvih uleta.

Svakoga dana stotine tisuća konobarica diljem svijeta iz neposredne blizine promatraju igru zavođenja. Svake večeri slušaju razne ulete kojekakvih likova i promatraju reakcije žena. Evo nekih poteza koji najbolje pale…

Izlazite u ženskom društvu

Eva
“Kad vas kolegice iz ureda pitaju hoćete li s njima popiti pivo nakon posla, nemojte ih odbiti. Neki tipovi misle da će se izgubiti među hrpom žena te da će biti neprimjetni. No više sam puta u kafiću svjedočila sasvim drugoj priči – i te kako će vas primijetiti. Kad žena vidi da uživate u piću s drugim ženama te da se dobro osjećate u njihovu društvu, to sugerira da niste očajni i da niste ondje isključivo zbog potrage za avanturom. To je odlična taktika za prikrivanje lovaca. A i definitivno će je zanimati zašto ste omiljeni u ženskom društvu.”

Nasmijte nas

Lisa
“Jednom sam čula tipa za šankom kako je rekao plavuši pokraj sebe: ‘Želim da budeš majka moje djece. Evo, vani su u autu.’ Baš dobra fora. Toliko sam se nasmijala da je malo nedostajalo da i ja odem s njim.”

Povratak zavodnika

Sabina
“Gledajte djevojku u oči i ne skrećite pogled. Zatim ‘otiđite’. Njezino će srce brže zalupati čim pomisli što se moglo dogoditi da ste ostali i upoznali se. A zatim se ‘vratite’ i objasnite joj da ste odgodili sve obaveze jer niste željeli propustiti priliku da je upoznate. Žene vole takve romantične ulete.”

Presijecite joj put

Vanda
“Često vidim da mnogi muškarci ne znaju da ženi ne treba prići kad odlazi od šanka s pićem. Trebate je zaustaviti kad prilazi šanku – ili krenite s njom i njezinom praznom čašom po piće. Imate dovoljno vremena da je upoznate dok čeka piće, a i manja je vjerojatnost da će odbiti cugu – ionako je išla po nju.”

Ničija zemlja

Klara
“Djevojačke su večeri pomalo zastrašujuće, ali znam jednog Romea koji uleteva curama na takvim zabavama jer se ne boji razgovarati s njima dok su u ‘čoporu’. Cure se tada osjećaju sigurnijima nego inače te stoga cijene njegovu hrabrost. A svidi li se kojoj, ostale ga frendice odmah mogu procijeniti – a ocjena je gotovo uvijek pozitivna.”

Fokusirajte se na ženu

Manda
“Često vidim kako frajeri pokušavaju uletjeti curama, a ne čuju se dobro jer je glazba preglasna. Mislim da onda bolje prođu muškarci koji ženi posvete punu pozornost. Umjesto da, kao većina tipova, spuste uho pred njezina usta i bulje u pod, gledaju je pažljivo u usta i oči dok priča. Također mislim da se žena tada pita pada li vam na pamet da je poljubite. A to će je natjerati da pomisli kako bi to bilo da ona poljubi vas.”

Upotrijebite rekvizite

Petra
“Moj je sadašnji dečko prčkao po telefonu pola sata dok je sjedio za šankom. Pitala sam ga treba li kakvu pomoć, a on mi je odgovorio: ‘Izgubio sam svoj broj telefona, mogu li dobiti tvoj?’ Znam da je pomalo glupa fora, ali upalilo mu je.”

Istaknite se u masi

Sara
“Nedavno se u kafiću u kojem radim održavao tečaj ‘brzog zavođenja’. Naučila sam da je dobar govor tijela pola uspjeha. Žena koja je vodila tečaj rekla je da ako primijetite da vas neka cura mjerka, pošaljite joj signale da ste spremni na flert. Izdvojite se lagano iz društva te se tijelom suptilno okrenite prema njoj. Tako ćete joj jasno dati do znanja da vam se sviđa. Nakon toga sve je u pogledu. Gledajte je u oči pa brzo i suptilno nekoliko puta podignite i spustite obrve. Ako ona učini isto, mislim da vam je sve otvoreno.”

Komentari

▲ Povratak na vrh