Kako varalice planiraju aferu, kad se viđaju s ljubavnicom…

Online agencija za spajanje parova Ashley Madison nedavno je objavila rezultate istraživanja koje su njezini korisnici dobrovoljno ispunili, a u svrhu otkrivanja načina kako pojedinci – varaju svoje partnere.

Koliko često ih varaju, koliko razmišljaju o aferi, kada i kako se dogovaraju s ljubavnicima, u koje vrijeme dogovaraju sastanke… više od 1600 korisnika ove mreže otkrilo je da o ‘zabranjenoj’ osobi počnu razmišljati čim se probude, a tijekom dana čuju se i do dva-tri puta!

Više od 2/3 osoba u braku su duže od 10 godina, a njih 44 posto priznalo je da ima aferu godinu dana ili manje. Većina ljubavnika/ljubavnicu kontakte održavaju preko poruka, a 47 posto njih i telefonski (najmanje jedanput ili dvaput dnevno) istodobno održavajući u istoj mjeri i kontakt sa suprugom. 

Ovo je istraživanje također otkrilo da varalice nemaju problem prekinuti čak i važan poslovni sastanak kako bi se javili na poziv ili odgovorili na poruku svoje supruge/supruga, ali to ne bi napravili za ljubavnicu ili ljubavnika! Grižnja savjesti???

‘Veliki broj naših korisnika ima aferu zato da bi ostali u braku. U pravilu imaju sretan i dobar  život s mužem ili ženom, uživaju u svojoj obitelji, no nedostaje im ‘ono nešto’ za potpunu sliku. Za neke je to seks, a za neke samo osjećaj da ih netko želi’, objašnjavaju u agenciji.

Anketa je još otkrila da se ljubavnici najčešće sastaju kada padne mrak, a 21 posto ispitanih priznalo je kako se s ljubavnicom/ljubavnikom nikad ne viđe prije 21 sat.

Komentari

▲ Povratak na vrh