Kako predjelo može biti bolje od glavnog jela

Ne jurite prema finišu!!!

“Predigra je upitna riječ jer implicira na nešto što vodi prema nečem važnijem”, kaže seksualna savjetnica dr. Beverly Whipple, koautorica knjige ‘The G Spot and Other Discoveries About Human Sexuality’.

“Oboje ćete više uživati ako predigru smatrate seksualnom igrom i istražujete i uživate jedno u drugome, a ne samo jurite prema finišu.” Žene koje smo anketirali složile su se s tom tvrdnjom: dvije od pet reklo je da su doživjele orgazam tijekom predigre, a ne za vrijeme penetracije.

Osim toga, kad smo ih zamolili da rangiraju partnerove vještine u krevetu, dva najčešća nedostatka bila su nedostatak seksualne kreativnosti i ispodprosječne manualne seksualne vještine. Ups.

Vaš potez? Riješite se stare seksualne skripte: predigra, seks, maženje – i vaši će seksualni instinkti oživjeti. Bonus: novotarije u seksu probudit će takozvane “uzmi me odmah” hormone koji su bili u punoj snazi na početku veze, kaže dr. Daniel Amen, psihijatar i autor knjige ‘Sex on the Brain: 12 Lessons to Enhance Your Love Life’.

Komentari

▲ Povratak na vrh