Kako o seksu razgovarati sa samopouzdanjem?

I kad je najbolje vrijeme za to?

Čak i kad znate što većina voli, istina je da je svaka žena različita. Dok jedna teško dašće u orgazmu, druga samo hvata zrak jer je izgubila dah. I nije istina da sve žene glasno stenju i prevrću očima kad svršavaju, iako vas pornići već desetljećima tome uče.

Samo je jedan način da doznate što žena s kojom spavate uistinu voli: morate je pitati!!!

Stručnjaci predlažu predigru kao dobro vrijeme za početak takvog razgovora. “Uzbuđenje otpušta u organizam neurokemijski koktel koji smanjuje inhibiciju, stoga je to dobro vrijeme da dobijete pravu informaciju.” Kad se počnete ljubiti i dirati, počnite tako da podijelite neku svoju maštariju, pa je zamolite da i ona podijeli s vama neku svoju. Ili opisujte dio tijela koji na njoj najviše volite, istovremeno je ljubeći ondje.

Ako niste sigurni odgovara li joj, zastanite i pitajte je li joj taj dodir ugodan. Ako nije, promijenite pristup. I ne brinite se da ćete poremetiti ritam – sve se može nastaviti. “Kad muškarac obraća pozornost, to mi je seksi”, priznaje Elizabeth. “To mi govori da pazi na mene i da želi da se oboje zabavimo.”

Plus, upozoravaju stračnjaci, način na koji komunicirate na početku seksa (i veze) usmjerava komunikaciju u budućnosti. Što otvoreniji budete, manja je opasnost da ćete poslije zapasti u nevolje!

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh