Kakav je to osjećaj… kad 2 žene vode ljubav?

Naša sugovornica tvrdi da su žene u seksu jači spol što se tiče izdržljivosti: one se doista mogu seksati cijelu noć, bez stanki za prikupljanje snage i spavanja. A evo i u čemu su još bolje od nas...

Žene su mi jednostavno estetski privlačnije nego muškarci. Bolje mirišu, imaju mekšu kožu i zaobljenija tijela.

Osim toga, žena instinktivno zna što će napaliti drugu ženu. Zbog toga mi je lakše prepustiti se ženi, osloboditi se inhibicija. Usto, sa ženom mogu biti i puno aktivnija. Anatomski gledano, seks s muškarcem u osnovi je pasivan – koliko god se trudila preuzeti kontrolu, uvijek sam ja ta koja dobiva. Orgazmi koje postižem sa ženom intenzivniji su i češći. Žene su u seksu jači spol što se tiče izdržljivosti: mi se doista možemo seksati cijelu noć, bez stanki za prikupljanje snage i spavanja.

Seks sa ženom je i puno raznovrsniji jer se sve ne vrti oko njegovog veličanstva penisa. Samo od stimulacije prstom istodobno mogu postići i vaginalni i klitoralni orgazam – jednostavno, žene znaju. No ne želim reći da muškarci to nisu sposobni učiniti, nego da moraju uložiti više truda. I sve ovo ne znači da ne uživam u seksu s muškarcima. Naprotiv, jednostavno volim oboje. Seks s muškarcima je manje kompliciran, a možete se poseksati stojećki – to je nešto što mi žene nikad nećemo potpuno uspjeti.

Seks-lekcija
Svejedno ima li vaša djevojka biseksualnih sklonosti, sve žene u pravilu dobro reagiraju na “žensku ruku”. Pokušajte istražiti partneričino tijelo kao da je upravo ono cilj seksa, a ne sredstvo. Prakticirajte dodirivanje i oralni seks kao da vam je to jedino na raspolaganju i kao da neće slijediti penetracija penisom. (To vam je teško i zamisliti? Zamislite onda to kao da obavljate neki svakodnevni zadatak, a ruka vam je vezana na leđima.) Time ćete partnerici pružiti najbolje od obaju svjetova: zadovoljit ćete je stimuliranjem erogenih zona prije no što joj date ono što može samo muškarac.

Marina (26, Mađarska), studentica, biseksualka

Komentari

▲ Povratak na vrh