Kakav je osjećaj osjetiti muškarca… u ustima?

Specijalistica za felaciju otkriva među inim i zašto vaša djevojka doista ne može naći izgovor da odbije oralni seks

Možda usporedba baš i nije ukusna, ali penis u erekciji u ustima doista je kao vruća hrenovka: topao i mesnat. Sperma pak nema okus ni po čemu, ali poslije ejakulacije na jeziku ostaje pomalo metalan okus, čak i ako je odmah progutate. Taj je dio pomalo neugodan.

Felacija je za mene jednostavno dio seksa. Svom dečku redovito popušim, volim mu to učiniti iako tu nema izravne seksualne stimulacije za mene. Ali emocionalno, stvarno me pali to što znam da mu time ugađam; uostalom, on to radi i meni. Muškarci koji ne pružaju oralni seks svojim djevojkama, a očekuju da im one popuše, obični su egoistični papci.

Ipak, priznajem kako je trebalo proći neko vrijeme nakon što sam izgubila nevinost da se usudim popušiti nekom frajeru. Jednostavno, bilo me strah da ću učiniti nešto pogrešno i možda čak ozlijediti svog tadašnjeg dečka. No brzo sam svladala tehniku. Uostalom, samo treba pratiti kako muškarac reagira (erekcija je dakako jedan od znakova odobravanja) i brzo se skuži što na koga najbolje djeluje. Zato vaša djevojka doista ne može naći izgovor da odbije oralni seks.

Seks-lekcija
Možda se čini nepotrebnim isticati ono što je očito, ali ovo doista treba ponavljati: budite besprijekorno čisti. Osim neugodnih mirisa (a i sasvim malo mokraće ostavlja trag od kojeg se diže želudac), i piercing djeluje odbojno. Mislim da izražavam mišljenje većine žena kad kažem da ne želim naći metal kad muškarcu skinem gaće. A što je siguran put do felacije? Nikad od djevojke nemojte tražiti da vam popuši – osjećat će da je pod pritiskom pa će nestati spontanosti. Umjesto toga, ono što želite da vam učini provucite kroz razgovor prije seksa; naravno, dodajte i što biste vi voljeli činiti njoj. Ne štedite na obećanjima, prikažite sebe kao velikodušnog ljubavnika. Najbolje je ako se tijekom takvog “razgovora” već počnete drpati, a želje i obećanja joj prišapnete dok joj ližete i grickate uši i vrat. I kad počne konkretna akcija, vi prvi krenite dolje – jedva će dočekati da vam što prije uzvrati uslugu.

Iris (27, Španjolska), grafička dizajnerica, specijalistica za felaciju

Komentari

▲ Povratak na vrh