Kakav je osjećaj… imati velike grudi?

Stvar s grudima za muškarce je kvaka 22: da, žene žele da ih primijetite, žele da im se divite, žele i da ih želite. Ipak, ako vas razmatraju za eventualnu akciju, ne žele vas uhvatiti kako blejite u njih... Nelogično?

Volim svoje grudi, mislim da je njihova veličina savršena. Uostalom, to su mi mnogi i rekli. Prednosti su velike koliko i one, pogotovo u mom poslu: dobiva se hrpa napojnica, a muškarci su osobito darežljivi ako se znaš dobro namjestiti i nisi sramežljiva. Naravno, mnogi cijelo vrijeme bulje u moje poprsje, ima i bezobraznih, ali znam s takvima: pred njima se primim za cice i stisnem ih – što je najčešće dovoljno da se pokunjeno stisne i dotad bahata frajerčina. Definitivno je bolje isprsiti se nego povući – frendicama uvijek kažem: “Pametno iskoristite svoje adute i muškarac će vam jesti iz ruke.”

Priznajem, tu i tamo pomislim da bi bilo zgodno imati manje grudi, primjerice kad joggiram. Srećom, moje su i dalje čvrste, pa katkad ne nosim grudnjak, što si može priuštiti malo žena s velikim grudima jer su im obješene kao onoj prastaroj učiteljici iz South Parka. Nadam se da se to neće dogoditi i meni; zasad nemam razloga za brigu i želim ih što više pokazivati.

Seks-lekcija
Stvar s grudima za muškarce je kvaka 22: da, želimo da ih primijetite, želimo da im se divite, želimo i da ih želite. Ipak, ako vas razmatramo za eventualnu akciju, ne želimo vas uhvatiti kako blenete u njih. Naravno, letimičan je pogled OK, čak i laska, ali ako ne skidate oči s naših grudi pa imamo osjećaj da razgovarate s njima, užasno padate u našim očima. No ako nosim top s dubokim izrezom i svoj najseksi push-up, a vi uspijete pet minuta razgovarati sa mnom gledajući me u oči i da vam pogled ne bježi prema dolje, na pola ste puta da me uskoro vidite potpuno golu. Nelogično? Možda. Djelotvorno? Svakako. Pokušajte o suzdržavanju razmišljati kao o ulaganju. Za kraj još jedno upozorenje: seks nemojte uprskati time što ćete se zalijepiti za grudi, a zanemariti ostale dijelove tijela – inače biste mogli ostati ljubavnik za jednokratnu uporabu.

Ebba (24, Švedska), konobarica, košarice F

Komentari

▲ Povratak na vrh