Kad ovi parovi zodijaka završe u krevetu – sve frca od strasti!

Maštate li o 'seksu svih seksova' (a niste ga još doživjeli) možda ste ipak u vezi s 'krivim' znakom zodijaka! ;-)

Vjerujete li u horoskop onda će vas ovaj tekst sasvim sigurno jako zaintrigirati. Jer tko od nas ne bi htio imati pored sebe kompatibilnu osobu s kojom bi proživio neke od najljepših trenutaka u svom živtu. Ili možda najstrastvenijih?

E pa, ako je suditi prema položaju zvijezda postoje osobe s kojima svaki znak može doživjeti najveće strasti koje može zamisliti. A kada bi birali tko su najstrastveniji parovi u krevetu onda svakako moramo spomenuti TOP 3 para zodijaka:

Škorpion i Ribe
Strast zagarantirana! Njihov odnos u krevetu je pravi vatromet – jer je strastveni Škorpion spreman na eksperimentiranje i egzibicije, a nježna Riba će sve učiniti da njezin partner bude zadovoljan i – zadovoljen!

Ovan i Strijelac
Kad se sretnu dva vatrena znaka možete očekivati… ‘požar’ epskih razmjera! I jedan i drugi znak su vrlo strastveni i neustrašivi u ljubavi, pa ćese odmah usuglasiti oko isprobavanja svih mogućih poza i ‘pomagala’ koja garantiraju – maratonski seks!

Ovi su znakovi uvijek spremni za eksperimentiranje – u seksu!

Blizanci i Vaga
Njihova je mašta neiscrpan izvor kojekakvih scenarija u spavaćoj sobi, a igranje uloga (i ulogica) najbolje rasplamsava strasti. I dok su Blizanci ‘kraljevi malih prljavih razgovora’, Vage će sve učiniti da dodatno ‘začine’ akciju ispod plahti!

Horoskop otkriva koji će seksi pokret izludjeti svakog muškarca!

Komentari

▲ Povratak na vrh