Jesi li stvarno mmmm dobar…

…ili živiš u zabludi vlastitog ega?

Na pitanje kakvi su Hrvati ljubavnici postoji mnogo odgovora. Oni naravno ovise o tome što se pojedinim damama sviđa i o tome koliko su ljubavnika do sada imale. Ona kojoj ste prvi i jedini, vrlo vjerojatno je zadovoljna vašom tehnikom. No, nemojte misliti da je to samo zbog vašeg stručnog dodira… Ona jadna ne zna za bolje.

Kako bi zaista bio mmm dobar ljubavnik, muškarac mora biti svjestan nekih činjenica vezanih za žensko zadovoljstvo i kako ga uopće potaknuti. Suprotno mišljenju mnogih, žene doista uživaju u seksu, ako je on dobar, a dobar je onoliko koliko je dobra najslabija karika. One žene koje tvrde da ne vole seks, jednostavno su naletjele na krivog muškarca.

Stoga, ako vi uživate u seksu sa svojom djevojkom, obožavate kada je ona gore, kada se spusti dolje ili kada vam se okrene leđima, pobrinite se da je ona jednako oduševljena vama. Ako ona radi sve to, a vi ležite i uživate, vjerojatno ste jedini kojem je gušt. Nitko ne voli mrtvo puhalo u krevetu. Jeste li i vi poput naplavljenog debla koje čeka da se u njega udahne novi život?

Ako niste, odlično! Ipak, i pretjerivanje može izazvati kontraefekt. Poanta seksa je primanje, davanje i zajedničko uživanje. On definitivno nije igra za jednog. Kako bi vam jasnije približili što se traži, a što ne, izašli smo na ulice grada i upitali dame različitih profila, a time i afiniteta što za njih znači dobar ljubavnik, a kakvog bi odmah poželjele izbaciti iz kreveta.

Što je dobar seks?

Zeznuto je otvoreno pričati o seksu, pogotovo javno, no vjerujte nam, djevojke se ne libe pohvaliti, isto kao što se ne ustručavaju požaliti na silne Apolone koji su im priuštili “vatromet“ u krevetu (ili negdje drugdje).

“Bila sam s jednim dečkom jako dugo u vezi, dobro smo se slagali i imali smo dosta zajedničkih interesa. Mislila sam da imamo dobar seks. Nisam baš svaki put svršila, ali se nisam oko toga zabrinjavala jer često nisam ni bila nešto pretjerano napaljena. Bilo je to više radi njegovog zadovoljstva, a ja sam to odradila kao neku vrstu ‘dužnosti’ koju veza nosi sa sobom“, kaže Ana 27-godišnja administratorica.

“Nakon nekog vremena smo prekinuli jer se veza razvodnila. Tada sam upoznala sadašnjeg dečka i zaključila sam da obožavam seks! Dok se seksamo, oboje smo fokusirani samo jedno na drugo, uživamo u svakom dodiru, gledamo se u oči i važno nam je obostrano zadovoljstvo. Kada me on primi, kao da upali neki skriveni prekidač u meni koji žudi za njim odmah sad. Sa sigurnošću mogu reći da tek sada znam što je dobar seks. I da, svršim svaki put, a otkrila sam i da imam sposobnost doživljavanja višestrukih orgazama“, sa smiješkom dodaje Ana.

Znači li ovo da je Ana prije imala ljubavnika koji joj nije odgovarao ili on nije imao dobar pristup? Mi mislimo da je ovo drugo, ali vi si možete i dalje lagati.

Što znači dobar pristup? Ne postoji čarobna formula koju možete pratiti kako bi potaknuli glasno stenjanje i previjanje od ugode. Bitno je osluškivati žensko tijelo, obraćati pažnju na ono što joj paše i prestati raditi ono što joj očito nije ugodno. Ne treba vam Kama Sutra, niti sto sati odgledanih pornića.

Budite prisutni, nježni, grubi – onakvi kakav ona želi da budete. Čak iako vam ništa ne kaže, ne voli razgovarati otvoreno ili joj je malo neugodno, iz njezinog tijela možete pročitati sve ono što se nitko ne usudi izgovoriti.

Dođi mala da te skinem

Jedna od stvari koju muškarci čine, a damama nije baš napeta jest da ju tretirate kao komad mesa koje će zadovoljiti zvijer u vama.

Jedan od takvih primjera ispričala nam je Tatjana, 30-godišnja trenutačno nezaposlena mlada žena: “Imala sam jednog frenda s kojim sam se družila skoro godinu dana prije nego što se nešto dogodilo među nama. Bili smo si super i na neki način me bilo strah da ne izgubimo prijateljstvo ako započnemo vezu. Nažalost bila sam u pravu. Odlučili smo probati pa što bude. Prvi put kad smo se seksali, odnio me na krevet, skinuo mi gaćice, svoje hlače i bokserice je skinuo tek toliko da može izvući penis i obavio je to u 30 sekundi. Osjećala sam se kao zadnja jeftina krpa koju je netko pokupio s ceste. Bila sam toliko razočarana i jadna da mu nisam uopće ništa niti rekla. Nadala sam se da je prvi seks bio takav zato što nije više mogao čekati i bit će bolje drugi put. Hmm… Nakon treće takve izvedbe, pošteno sam ga popljuvala i rekla mu da mi je žao što sam zbog 30 sekundi lošeg seksa odbacila lijepo prijateljstvo.“

U seksu treba uživati svim osjetilima, mirisati kosu, dodirivati kožu, ljubiti usne i pokazati koliko vam se sviđa žena koja je pred vama. Ako nemate dovoljnu želju niti skinuti joj odjeću, sumnjamo da će se osjećati posebno. Drugo je kada se seksate negdje u javnosti, u mračnim kutovima parka ili u toiletu kafića, no kada imate priliku za vođenje ljubavi, pobrinite se da tu ljubav i pokažete.

Mali ptić – veliki krič

Jedno od pitanja koje muči pripadnice ljepšeg spola: Znači li veliki ego – mali penis ili je veliki penis – mali ego? Glasni muškarci koji se hvale svojim ljubavničkim umijećem, često su glasni bez razloga, što je potvrdilo nekoliko žena s kojima smo razgovarali. No zašto onda muškarci koji čuvaju pitona u gaćama ne hodaju goli?

Muški ego je komplicirana stvar, ali jedna od sigurnih stvari jest – jaki muškarci ne moraju nikome pokazivati svoju snagu, dok slabi muškarci svoju snagu dokazuju na slabijima od sebe. No ima nešto u onim tihim i povučenim frajerima koji samo mudro šute i sa smiješkom slušaju tuđa naklapanja.

Jedna zaljubljena ptičica šapnula nam je da u spavaćoj sobi izazivaju pravu eksploziju. “Moj dečko je u neku ruku asocijalan. Kad god izađemo van s društvom, on je onaj tip koji sjedi u kutu i pije svoju pivu. Kod kuće je sasvim drukčija situacija, jedva uspijemo doći do stana. U tri dana smo potrošili 2 velika paketa kondoma, od 10 komada u pakiranju. Seks nam je savršen, ali ponekad mi dođe da počnem bježati po stanu od njega. Stvarno je nezasitan! Ipak, na taj mi način pokazuje koliko sam mu privlačna, a to godi svakoj ženi. Uz njega sam postala puna samopuzdanja i prestala sam sumnjati u svoj izgled. Znam da sam njemu savršena i to je jedino bitno mjerilo“, kaže 28-godišnja Katarina sa širokim osmijehom na licu.

Oni koji svoje fenomenalne zavodničke vještine hvale na sva usta, nažalost, često nisu razlog za žensko veselje, barem nam je tako ispričala 33-godišnja Dunja.

“Znala sam jednog tipa iz kafića u koji sam često odlazila s frendicama. Upucavao mi se od prvog dana kada me vidio, a ja sam ga uporno odbijala jer me takvi glasni frajeri ne privlače. Nakon nekog vremena ipak smo počeli razgovarati i pozvao me da dođem kod njega na večeru na kojoj će biti još par zajedničkih prijatelja. Pristala sam jer mi se možda na neki način počeo i sviđati. Uvjerio me da sam mu stvarno posebna i ta pažnja mi je godila. Došla sam pred vrata njegovog stana, a on mi je otvorio gol golcat. Prvo sam bila u šoku i htjela sam otići kući, ali mi znatiželja nije dala mira. Poseksali smo se. Dojmovi? Mogla sam ostati i doma. Od velikih riječi zadovoljena je bila samo znatiželja, ja definitivno nisam“, prisjeća se Dunja razočarano.

Presuda

Sudeći po riječima žena koje su s nama podijelile svoja iskustva, seksualni svijet je lopta šarena. Neki su muškarci odlični ljubavnici, neki su samo jaki na riječima, a nekima nažalost neke stvari baš i nisu jasne. Ako ste se prepoznali u nekoj od ovih priča, razmislite kako da probudite Casanovu u sebi. Sjetite se da je snaga u vama, ne u veličini vašeg penisa.

Kada se nađete u ženskom zagrljaju osluškujte što vam pokazuje svojim tijelom. Je li se naježila kada ste joj puhnuli u vrat, je li vas stisnula jače dok ste joj ljubili grudi? Možda je uzdahnula kada ste ubrzali tempo ili se ukočila kada ste se prebacili u drugu pozu. Na vama je da otkrijete kako je odvesti u zemlju gdje se snovi ostvaruju.

Ipak, možda nešto što je palilo kod vaše bivše, djeluje suprotno na sadašnju djevojku. Zaboravite ego i mislite na obostrani užitak jer još postoji nada da će se žene složiti kako su Hrvati odlični ljubavnici.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh