Je li vaš veseljko shower ili grower?

Otkad je svijeta i vijeka, muškarcu je važna veličina, debljina... ukratko, da ima najvećeg i najdebljeg. Ali kako to u životu biva, nismo svi te sreće

Zamislite kornet s pet kuglica sladoleda i kornet s dvije kuglice sladoleda. A sada recite koji vam je oku miliji i izgleda slasnije. Oooo, veliki sladoled. Da, veličina je bitna, nemojmo se zavaravati. Ali, mnogim ženama dođe slabo od pet kuglica sladoleda. I što sad? 

Prirodno smo ugođeni da nas veličina impresionira. I zato je pitanje, jeste li vi shower ili grower, važno, a odgovor kompleksan da kompleksniji ne može biti. Ovisi o nizu faktora – na neke možete utjecati, a na neke ne. No riješimo za početak osnove. Što je shower, a što grower?

Shower nema nužno najvećeg

Prema internacionalnom istraživanju Men’s Healtha 79% muškaraca su groweri dok je 21% showera. Ako ste shower (od riječ eng. to show – pokazati), blago vama – možete ga slobodno pokazivati jer veći vam je u opuštenom stanju, ali malo naraste i gotovo je jednake dužine kad se uzdigne. To još uvijek ne znači da imate najvećeg na plaži. To samo znači da se vaš penis ne rasteže toliko koliko se do erekcije rasteže jedan grower.

Ovo je definitivno jedan grower!

Za growere cijela tematika može biti opterećujuća jer oni u opuštenom stanju nemaju veličinu. Za mnoge growere koji bi željeli većeg (za pokazivanje) važno je, međutim znati sljedeće: postoje mali, prosječni i veliki  showeri i groweri. I jedna i druga dužina na kraju su drugačije kad svakog muškarca pojedinačno. Ako je shower velik, vjerojatno će biti takav i u uzbuđenom stanju. Groweri (od eng. to grow – rasti) su s druge strane nepredvidivi jer imaju nevjerojatan potencijal za rast. Tako čak i iznadprosječno mali penis u opuštenom stanju kod nekih muškaraca naraste u iznadprosječno veliki u uzbuđenom stanju. To je samo po sebi čudo vrijedno divljenja, a njemu će se, bez brige, diviti i vaša partnerica.

Faktori na koje ne možete i možete utjecati:

# Genetika – kao i druge osobine vašeg penisa, naslijeđe određuje mnogo toga. Jednako kao i veličinu vašeg stopala ili nosa.

# Godine – koža s godinama gubi na elastičnosti (zato i dobivamo bore). Manje elastičnosti – manje rasta i rastezanja.

# Prehrana – zaboravite na čudotvorne tablete. Hrana također može poboljšati vašu cirkulaciju i prokrvljenost penisa, a time povećati i vaše erekcije. Jednako tako hrana koja poboljšava elastičnost kože može vašem showeru dodati komponentu growera.

# Seks – studije su pokazale da je od više seksa vaš penis bujniji i vitalniji slično kako na njega djeluju i kegelove vježbe ili redovito vježbanje (mastrubacija).

# Cijela priča na kraju najviše ovisi o elasticitetu kože. Drugim riječima, neki muškarci jednostavno imaju rastezljiviju kožu penisa od drugih.

Kad je riječ o čvrstoći erekcije nema razlike kod showera i growera. Dobra erekcija rezultat je dobre cirkulacije i opskrbe penisa krvlju čime upravlja drugi dio penisa. Mlađi muškarci imaju rastezljivije penise (growere), a kako stare kolagenska vlakna postaju manje rastezljiva i time i njihovi penisi sve više postaju showeri.

Kako znati kojoj skupini pripadate?

Ne može se pobiti da shower, posebice onaj veliki shower signalizira ženama da je potentan i izdržljiv, no svojim šepurenjem jače je izložen i time ranjiviji. Grower u tom smislu ima asa u rukavu – zaštićen je i kompaktan u većini svakodnevnih situacija, a impresionira u stanju erekcije.

Dakle, sad se možda pitate koji ste vi u tom moru mogućnosti? Postoji način da to testirate:

1.Uhvatite svoj penis u opuštenom stanju i povlačite kožicu (potežite od tijela). Naravno to radite nježno i s dozom razuma, toliko koliko možete, a da ne osjetite bol ili izazovete neku traumu (ne više od toga natezati!).

2.Izmjerite.

Dužina odnosno potencijal koliko on može narasti ovisi direktno o tome koliko ga možete rastegnuti. Kod growera je ta razlika velika, kod showera možda neće biti razlike.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh