Iz muškog kuta: Koja je razlika između vođenja ljubavi i seksa?

Jedan je faktor ključan u razlikovanju

Postoji uvriježeno mišljenje kako je muškarcima sve – seks! I dok jedni frajeri na žene gledaju isključivo kao na ‘igračku’ za seks, ipak postoje i oni drugi – koji se prema nježnijem slopu ponašaju s puno poštovanja.

Ovi potonji dobro razlikuju granicu između vođenja ljubavi i običnog seksa, jer njihovo ponašanje u krevetu ovisi o emocijama koje gaje ili ne gaje prema dotičnoj ženi.

Stručnjaci za veze definirali su 4 stvari koje mogu otkriti osjeća li muškarac prema nekoj ženi puno više od fizičke privlačnosti.

1. Opuštenost
Vrijeme provedeno s partnericom njemu je najprirodnija i najbolja stvar na svijetu. On istinski voli i ne može zamisliti život bez svoje ljepše polovice, uvijek želi biti u njezinu društvu, a u seksu je apsolutno opušten i spontan. Čak i kada nije savršen, savršeno je opušten u svojim nesavršenostima – kad je pored nje!
2. Duuugi poljupci
Muškarcima su poljupci vrlo intiman čin ljubavi, pa iz tog razloga malo je onih koji će se bez zadrške ljubakati u javnosti. No, muškarac koji svoju dragu ljubi nježno i duuugo po cijelom tijelu, i to radi često – na taj način pokazuje da je sasvim njezin i da je lud za njom.
3. Osluškivanje njezinih želja
Muškarac koji voli trudi se usrećiti svoju dragu, a to znači da prati što ona voli, što je opušta i što joj je važno. U svakom trenutku razvija intimnost s njom, a podjednako uživa i u trenucima koji prethode vođenju ljubavi, tijekom odnosa i nakon njega.
4. Posvećenost vezi
Seks je, naravno, jako važan dio svake veze, ali muškarac koji iskreno voli usredotočit će se na cijeli ljubavni ritual. Pomno će ‘razraditi’ i predigru i maženje a potrudit će se da njegova partnerica osjeća jednak užitak kao i on. Dapače, prioritet mu je njezin orgazam i uzbuđenje, a tek nakon toga njegov!

Komentari

▲ Povratak na vrh