Ispovijest Zagrepčanke koja se zaljubila u direktora i još 6 priča o seksu na poslu

Svi o tome znaju, ali malo tko o tome priča. Sve do sada...

“Zaljubila sam se u direktora i jednostavno sam popustila kad me pozvao na piće. Šarmer je, veliki džentlmen, padam na njega kao kruška. Kod njega je baciti se na seks čim sam došla u firmu bio kao ‘normalna stvar’. Zna me zvati u ured pod pauzom, stalno me vozi kući. Inače, auto parkira na etaži ispod zgrade u kojoj je više tvrtki, i nekoliko smo se puta čak i u pauzi spustili u podzemnu gdje smo se na brzinu poseksali. Ne znam gdje nam je kraj, strašno sam zaljubljena i ne mogu ga se odreći”, ispričala nam je Darija iz Zagreba.

Dea, Zagreb
“U ured, koji je ‘open space’ u kojem nas radi dvadesetak, došao nam je novi zaposlenik. Već pri upoznavanju uputio mi je znakovit pogled, a već sutradan evo poruke na fejsu, odmah ujutro. ‘Nije zdravo držati prekrižene noge cijeli dan, šteti cirkulaciji”, napisao mi je.

“Pogledala sam ga, on se pravio da radi, pa sam mu odgovorila preko Fejsa. I tako, poruka za porukom. ‘Idemo zapaliti cigaretu?’, uslijedilo je. Dan za danom smo odlazili pušiti i potom bi se hvatali u liftu ili na požarnim stepenicama. Dan za danom osjećala sam kako me ‘jede’ pogledom kad god bih hodala po uredu. Bilo je to svojevrsno bolesno stanje, jer nitko ništa nije znao, skrivali smo vezu zbog njegove žene. Nije to bio fer play, ali smo se ludo zaljubili. Bolje reći, zaludili. Taj suludi život na poslu trajao je pune dvije godine.

Svaki dan oni leptirići u trbuhu, svaki dan hvatanje i žvaljenje tijekom radnog vremena, svaki dan taj unutarnji nemir. Ne kažu bez veze ‘Daleko od očiju, daleko od srca’, jer ovako, dok smo svaki dan bili udaljeni nekoliko metara, nismo se mogli riješiti jedan drugoga.

Drugačije je to kad si s nekim u vezi, brže te prođe stanje čiste zaljubljenosti, a ova zabranjena ljubav, na osam sati, to je bilo strašno. Stanje opijenosti iz kojeg nisam mogla izaći sve dok to naprasito nije prekinuto mojim odlaskom na novo radno mjesto. Shvatila sam da je to jedinstvena prilika da nekako vratim svoj život u stvarnost jer sam već imala psihičke i fizičke smetnje. Za seks pitate? Haha, sam seks dogodio se svega nekoliko puta u firmi u dvije godine, kad smo oboje ostali duže na poslu. Općenito se nismo seksali, tek nekoliko puta išli smo kod njegove sestrične od povjerenja koja bi mu dala ključ od stana. Bolje bi bilo da smo se i češće seksali, jer su ova naša ‘hvatanja’ po cijeloj firmi bila tim više, ma joj, reći ću pa nastrana.”

Danijela, Istra
“Moj šef ima ljubavnicu, koja je na moju nesreću moja kolegica koja sjedi sa mnom u sobi. Moram li reći koliko me nerviraju? Stoput u danu poželim dati otkaz, ona je sedmom nebu, stalno zivkanje, mene rade za ludu, kao ništa ne kužim s kim ona priča i odlazi i što radi kad ulazi kod šefa u ured. On je zauzet, ima i dvoje djece, vodi dvostruki život. Njoj je 28 godina, njemu su 52. Prvo sam se pravila blesava, ali potom sam joj jednom rekla, lako je upasti u takve veze, ali iz njih izaći katastrofalno… Rekla mi je da ne bi priznala ovu vezu niti da je uhvate ‘na djelu’! Vidjela sam ga kako je pljuska po guzici kad bi usred dana ulazili u njegov džip. Poslije sam saznala i da joj je iznajmio stan na pola puta između posla i njegove kuće. Ma baš bi me bilo briga, nek se seksaju gdje god hoće, samo da to ne gledam svaki dan pred nosom.”

Ines, Zagreb
“Radim u jednoj državnoj tvrtki i neću je imenovati. Znam da ću i ovako ispasti tračbaba, ali ionako pola firme zna za to, a već zna i pola grada – da direktor ima ljubavnicu. Čini mi se zapravo da znaju svi osim njegove žene i njezinog muža. Događa se da se dan za danom liftom spuštaju u podzemnu garažu, na zadnji nivo. On ima zatamnjena stakla na autu i ne vidi se unutra, ali su ih skužili kolege kad skupa ulaze u auto i izlaze iz njega, znaju koliko ostaju i kako se ona popravlja kad izađe. Nevjerojatno je kako daleko neka stvar može otići prije nego što shvatiš da ti svi pričaju iza leđa. A možda i znaju, pa ih jednostavno nije briga. Pitam se koliko se tog seksa događa po toj našoj podzemnoj garaži…”, rekla je Ines.

Ostatak teksta pročitajte na Story.hr.

 

 

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh