Ispovijest prostitutke: kakav je osjećaj kad vam plaćaju za seks?

Uostalom, isto to – ali u rukavicama – rade mnoge žene: spavaju s tipovima da bi nešto dobile. Jedina je razlika u tome što ja za seks dobijem novac, a one, na primjer, skupu odjeću ili napredovanje na poslu, kaže naša sugovornica

Budem li ikad imala djecu, nipošto ne želim da znaju kako sam zarađivala za život. Ali za ostale me ljude uopće nije briga što misle o tome, potpuno mi je normalno da mi se plaća za seks.

Uostalom, isto to – ali u rukavicama – rade mnoge žene: spavaju s tipovima da bi nešto dobile. Jedina je razlika u tome što ja za seks dobijem novac, a one, na primjer, skupu odjeću ili napredovanje na poslu. Prostitucija ima bezbroj lica.

Ovim se poslom ne bavim oduvijek. Prije sedam godina zaljubila sam se i udala; kad se brak raspao, nisam znala što da radim. Od onog što sam tada zarađivala jedva sam uspijevala spajati kraj s krajem. S muškarcima sam uvijek lako uspostavljala kontakt, uživala sam u flertu i seksu s njima, čak i ako je to bilo samo za jednu noć. Stoga je prostitucija bila očito rješenje moje situacije.

Prvi oglas za svoje usluge objavila sam prije tri godine: “Seksi plavuša dugih nogu i velikih grudi, želi vas razmaziti…” U početku sam zadržala svoj dotadašnji posao i mušterije primala poslije radnog vremena, no već vrlo dugo prostitucija mi je glavno zanimanje. Svaki dan imam po mušteriju-dvije, i to ili kod njih ili u hotelu. Imam i dosta redovitih, s kojima se susrećem dvaput tjedno. Ostale vidim samo jednom i nikad više.

Cjenik? Sto eura za prvi sat, 65 za svaki sljedeći. Najdraže su mi mušterije mladi njegovani muškarci. Volim one koji plate za cijelu noć, poslije toga ne moram raditi četiri dana. No nisam u poziciji da budem izbirljiva. Ima i masnih i smrdljivih, ružnih i neotesanih, to je nešto odvratno. Tada samo gledam kako što brže odraditi posao i otići.

Mislim da ovo mogu raditi još deset godina, poslije toga mogla bih se vratiti normalnom životu, susretati normalne ljude. No ni zbog čega neću žaliti. Dobro zarađujem, moje je prostituiranje pošteno i nemam se čega sramiti.

Seks-lekcija
Želiš se ševiti sa mnom? OK, plati i poševit ću se s tobom. No iako je to samo posao, ja sam ipak žena i bolje ću reagirati obraćaš li mi se s poštovanjem. Budi obziran, ne podcjenjuj me i dobit ćeš bolju uslugu. Nikad mi nećeš biti više od mušterije, ali doživljavaj me kao ženu i dobit ćeš više za svoj novac. Imaj na umu da znam više caka nego sve žene s kojima si ikad bio zajedno. Ponašaj se prema meni kako treba, budi čist i mirisan, i mogao bi doživjeti najbolji seks u životu.

Hanna (28, Nizozemska), prostitutka

Komentari

▲ Povratak na vrh