Imate li nisko samopouzdanje zbog svog penisa

Donosimo vam nekoliko razloga zbog kojih bi se trebali osjećati bolje i prihvatiti svoj penis kakav god bio.

Ako sam išta naučila o muškarcima tijekom svih ovih godina otkako pišem o seksu, to je da se očajnički žele osjećati dobro radi svog penisa. Ovo vrijedi za sve, bez obzira na to ima li tip sićušan ili ogroman penis.

Štoviše, jednom sam intervjuirala Jonaha Falcona, čovjeka s najvećim penisom na svijetu, te otkrala da ima aseksualan život koji ga deprimira. Shvaćate? Susjedova trava je uvijek zelenija…

Čak i muškarci koji se ne zabrinjavaju oko veličine svog penisa, strahuju da im je penis ružan, čudan, smrdljiv ili neugodnog okusa. Muškarci s prepucijem misle da su čudni; obrezani muškarci razmišljaju bi li im seks bio bolji da su neobrezani.

Zatim ih muče problemi oko izgleda zbog ožiljaka, zakrivljenja, boje, pjegica, madeža ili stidnih dlaka. Testisi dolaze sa svojim setom briga oko toga koliko vise i jesu li nejednaki.

Ovo se sve događa prije negoli uopće dođe do seksa. Tada vas brinu stvari vezane za izvedbu: ”Je li mi penis dovoljno krut?“ “Jesam li dovoljno dugo trajao?“ ”Ima li moja sperma neugodan okus?“

Ovo nisam primijetila samo u svojim istraživanjima. Uzmite za primjer fenomen neželjenih fotki penisa koje pojedinci šalju okolo. Neki od ovih virtualnih pokazivača svog penisa jednostavno se pale na kršenje ženskog pristanka – no, čini mi se da većina samo očajnički traži osjećaj prihvaćenosti: ”Ja sam samo penis, koji stoji ispred djevojke i traži ju da ga voli.“ (Zaboravila sam da ste vjerojatno tip koji ne kuži ovu referencu: Pogledajte film Ja u ljubav vjerujem i sve će – mislim cijeli život – će imati smisla.)

Imam samo jednu stvar za reći o brigama vezanim za penis: Pretjerujete.

Nisam htjela zvučati grubo. Svi se mi, muškarci i žene, osjećamo nesigurno zbog svojih genitalija. To je jednostavno naša uloga u ovom potlačenom društvu. Koristimo iste riječi za penis kao i za uvredu, a drugo ime za vaginu koristi se za slabića i patetičnu osobu.

Istovremeno, shizofreno svemogući penis smatramo definirajućim simbolom muškosti. Čak ga i nazivamo nečijom muškosti. Stoga nije niti čudo da muškarci imaju sve te nesigurnosti.

No, kao takozvana stručnjakinja, punokrvna heteroseksualka, mogu vam samo reći da imate sve potrebne razloge da volite svoj penis – a niže ćete vidjeti neke od važnih primjera. Shvatite to kao vodič za neznalice u svijet penisa.

Vagina ima određenu veličinu

Stalno se spominje da je veće – bolje, kada je riječ o muškoj erekciji – no prosječna vagina je duboka tek 7,5 do 10 centimetara. A svemoguća G-točka nalazi se na 5 do 6,5 centimetara dubine.

Veličina zaista nije važna, a ako nam ne vjerujete pročitajte jedan od naših članaka u kojima smo pisali o tome kako zadovoljiti ženu.

Nemate pojma kako izgleda prosječan penis

Ako inzistirate na odbijanju činjenice o relativnoj važnosti veličine, shvatite da nemate točan uvid u to kako izgleda prosječan penis. Na sreću, znanstveno je utvrđena veličina prosječnog penisa. Gdje se vi nalazite po tom pitanju?

Razmislite: Ako ste heteroseksualac, jedini penisi koje viđate su oni u pornićima i u svlačionici, zar ne? Sigurni smo da znate kako porno zvijezde nemaju prosječno spolovilo. No, možda ne znate da ti naizgled obdareni muškarci, koji inzistiraju na tome da im se obiteljski dragulji suše na zraku u svlačionici – nisu takvi kakvi se čine.

Prema instititu Kinsey, “penisi koji su manji u opuštenom stanju produže se za veći postotak kada su u erekciji od onih koji su veći u opuštenom stanju. Većina muškaraca dostiže veličinu od 12 do 18 centimetara, stoga penis u opuštenom stanju nije dobar pokazatelj veličine u erekciji.“

Penisi odlično mirišu

Popularno mišljenje je da su penisi smrdljivi. Naravno, ako često igrate košarku i ne tuširate se tjedan dana, imat će neugodan miris. Ali ako se držite osnovne higijene, nema problema. Ako ništa drugo, može poprimiti miris muškarca. A žene to vole.

I dobrog su okusa

Ponavljamo, ako se tuširate kao civilizirana osoba, ne dolazi do neugodnog okusa. Osim ako ne planirate izvaditi nekoliko rebara kako bi se sami mogli uvjeriti, morat ćete mi vjerovati.

Za boga miloga, možete mokriti gdje god želite

Jasno, ovo nema veze sa seksom – osim ako se na palite na zlatni tuš – ali, čovječe, jedva sam čekala ovo izreći. Vi muškarci možete urinirati bilo gdje. Samo ga izvadite i pustite da teče. U šumi, uz cestu, u snijegu. Nikada nećete znati kakva je muka mokriti iz čučnja.

Prepucij je zakon

Mnogi muškarci misle da kožica izgleda smiješno. Ali oni ne shvaćaju koliko je divna mehanika te stvari, i način na koji žena voli bez imalo poteškoća prijeći rukom preko glavića.

Isto je i bez kožice

Obrezani penis je poput poklona koji ne morate odmotati – to je 100-postotno zadovoljstvo. Niti jedna žena to neće odbiti.

Penisi su “jutarnji tipovi“

Čovječe, prva stvar koja se dogodi svakog jutra je da vaš mališan iskoči iz kreveta poletno kako sami nikada nećete uspjeti. To je vrlo inspirativno. Penis pokazuje želju za životom. Što se tiče životnih uzora, kakva bih željela biti osoba, dvoumim se između penisa i Dalai Lame.

Ejakulacija je zakon

Mislim da se ne moram previše truditi da vas uvjerim u ovo. Ne mislim samo na užitak koji pritom osjećate. To je dramatičan vizualni prikaz zadovoljstva. Prirodni vatromet, čovječe! Ženama pada vilica od zapanjenosti – i priznajem, ljubomore. Istina, neke žena također ejakuliraju, ali to je puno rjeđe i teže postići. Stoga, budite zahvalni.

Vaš veseljko je divna stvar

Delikatni grebeni i vene. Glatka koža, čak i kada je krut. (Mogla bih napisati cijelu odu od 1000 riječi samo o ljepoti kože penisa.) Sve zajedno je prizor koji oduzima dah – i svaka žena, s kojom je seks zabavan, složit će se sa mnom.

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh