I muškarci imaju nedovoljno (is)korištene erogene zone!

Čak i maleni dodiri mogu izazvati pravu erupciju ugode!

Ok, svi dobro znamo na kojim se mjestima najbrže ‘palimo’! No da bi stvari ispoh plahta postale još uzbudljivije i maštovitije treba posegnuti za novim ‘strategijama’. Naime, toliko je dijelova našeg tijela za koje ni sami ne znamo da su prava mala erogena carstva.

Dakle, dečki, vrijeme je da ove ‘tajne’ nesebično podijelite sa svojim partericama i otkrijete im čitav novi svijet!

1/ STOPALA
Oooo da, tko nije probao masažu stopala, ne zna što propušta u životu. Zato je uputite da krene od njih, i uopće nije bitno da poznaje ikakve tehnike masaže.

2/ KOLJENA
Jednom kada vas dodirne na predjelu iznad čašice koljena znat ćete o čemu pričamo… Čak i njezin lagani dodit izazvat će klecanje koljena!

3/ DONJI DIO TRBUHA
Donji dio trbuha pun je živčanih završetaka osjetljivih na dodir. Obaspe li ona poljupcima ovo mjesto, poludjet ćete od požude!

4/ UŠI
Obožavamo kad nam ona nježno dodiruje uši, mazi ih, gricka… No, postoji konkretan razlog za to – u ušnoj školjci krije se obilje osjetljivih živčanih završetaka koji željno očekuju dodir.

5/ MOZAK
Mozak je superosjetljiva erogena zona! U stanju je zamisliti svašta, uzbuditi se toliko da počnete uživati pri samoj pomisli na nešto seksi. Neka vam draga šapće nešto tiho i uzbudljivo na uho, a vaš centralni sustav sigurno će burno reagirati. A kad se mozak napali, tijelo će ga ekspresno pratiti!!!

Komentari

▲ Povratak na vrh