I frajeri glume orgazme

Svi znamo da ih žene znaju glumiti, ali da to čine i muškarci? Pa kako? Lako. Čini se da muški fake orgazmi jednako dobro prolaze kod žena kao i ženski kod muškaraca

Znamo koliko je ženski orgazam kompliciran i koliko ga je ponekad vrlo teško postići. S druge strane muški orgazam se uzima zdravo za gotovo – očekujemo da će se on automatski dogoditi čim se upustimo u seks. Ali nije uvijek baš tako jednostavno. Ako smo umorni, pripiti ili pod stresom ponekad će nam biti teže doživjeti vrhunac. A što kad se on od nas očekuje, pa… odglumimo ga.

1989. godine Ameriku je protresao film ‘When Harry Met Sally…’ kojim je prvi put jasno implicirano kako žene glume orgazme, no u isti se kontekst nikada nije dovodilo frajere, navodi Cosmopolitan.hr. Svega 3 godine nakon lansiranja filma, Sveučilište u Chicagu provelo je studiju na temu seksualnog ponašanja Amerikanaca, intervjuirajući njih više od 3000 te ispitujući njihove seksualne navike. Iako nikome iz istraživačkog tima nije palo ni na kraj pameti pitati glume li ikad orgazme, njih 95% se izjasnilo kako redovito doživljavaju orgazam.

15 godina poslije, 2009. godine, provedena je nova studija. Ona je otkrila da je 85% frajera vjerovalo kako su partnericu prilikom posljednjeg odnosa doveli do orgazma, a do orgazma je zapravo došlo samo 64% žena. Razlika u gotovo 20% još je jednom pokrenula lavinu komentara i otvaranje teme glumljenja orgazama.

O obratnim ulogama puno se manje pričalo – 93% žena je bilo sigurno da su njihovi partneri doživjeli orgazam, a to se kao istinito pokazalo kod 87% njih. Dakle, barem 6% muškaraca glumilo je orgazam. No da je situacija puno ozbiljnija pokazala je studija sa Sveučilišta Kansas koja je otkrila kako čak 28% muškaraca glumi orgazme tijekom seksualnih odnosa.

Žene ne kuže glumu

Zanimljivo u toj priči je činjenica da većina žena niti ne primjećuje nedostatak sjemene tekućine. Glavni razlog je što ne očekuju da će muškarac odglumiti orgazam, a ako koriste kondom, fejkanje je još lakše. Čitavu predstavu dodatno olakšava i činjenica da ejakulat nije pravi pokazatelj da je muškarac doživio orgazam što svakako uvijek možete upotrijebiti kao čvrst argument.

Naime, orgazam i ejakulacija dva su odvojena procesa, a jedan se može dogoditi bez drugoga. Drugim riječima, muškarac može ejakulirati bez doživljavanja orgazma ili pak doživjeti orgazam bez ejakulacije. Koliko je to teorija, a koliko zaista praksa, zna svaki od nas sam za sebe.

 

Bilo kako bilo, savjetujemo da se svakako potrudite objasniti partnerici (ako vam je draga i vidjet ćete je opet) da ste imali stresan dan na poslu (ili već nešto) i zato izgubili erekciju. Nemojte glumiti orgazam.

Za promjenu budimo svi malo iskreniji. Jer fake orgazmi su totalno bezveze!

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh