Evo što žene prvo primjete na muškarcu

Ne, nisu vaši bicepsi i tricepsi...

Istraživanje popularnog ženskog časopisa Woman’s Health otkrilo je što je to što žene prvo primjete na muškarcu, a ako ste se nadali da su mišići i(li) pločice na trbuhu – mogli biste se razočarati!

Naime, u studiji koja je obuhvatila 200 žena niti jedan nije odabrala ta dva – faktora! U njihovim odgovorima nećete pronaći niti bogatstvo, društveni status niti bilo što materijalo – za što pripadnici jačeg spola često imaju predrasude da su baš te stvari bitne za privlačenje žena.

Među najčešćih odgovorima o najpopularnijim faktorima koje će žene primjetiti na nekom frajeru – listu prvih pet zauzimaju: oči, osmijeh, građa, visina i glas!

Ženama je također privlačan i ‘način na koji ju gledate s drugog kraja sobe’, to što ih ‘nasmijavate’ pa se pored vas osjećaju lijepom (i lijepo)!

“Kada muškarac uđe u sobu prva stvar koju primjetim jest njegov stav. Volim, volim, volim muškarca sa stavom! I volim vidjeti muškarca koji vodi brigu o sebi. To ga čini privlačnim i osobom od povjeranja”, neki su od odgovora.

Na listi deset faktora koji su djevojkama posebno privlačni jesu i – vaši zubi, odnosno ‘osmijeh koji topi svako srce’!

Komentari

▲ Povratak na vrh