Evo kako ćete doktorirati tehniku – kunilingusa!

Postoje tehnike zadovoljavanja kojima partnerici možete priuštiti neslućene vrhunce, a ovo je defnitivno jedna od najpopularnijih

Klitoris je sasvim sigurno njezin najosjetljiviji živčani centar, a da bi kunilingus (lat. cunnus – vulva, stidnica + lingere – lizati) oralna stimulacija vanjskog dijela ženskog spolnog organa radi postizanja orgazma, doista i uspio smjestite se partnerici između nogu – tako da joj možete širokim dijelom jezika dodirivati klitoris i stidne usne.
Prelazite jezikom prema gore po tijelu i glavi klitorisa, a zatim nadražujte naizmjence jednu pa drugu stranu klitorisa, stalno od dna prema vrhu. To će vašoj partnerici pružiti neslućenu ugodu i vrhunac.

No, želite li doktorirati nad ovom tehnikom slijedite naše detaljne upute:

 1. Lizanje usana
  Prelazite širokim dijelom jezika uz i između velikih usana. Provlačite jezik nekoliko puta uz i niz udubine.
 2. Probojni potezi
  Najprije je plitko mazite jezikom, a potom sve dublje i dublje prelazite gore-dolje vrškom jezika unutar vaginalnog otvora te ulazite i izlazite iz nje.
 3. Lizanje klitorisa
  Vrškom jezika vlažite klitoris ližući samo prema gore. Pokušajte lizati jednu pa drugu stranu dražice, a ne izravno po njoj. Mnogim je ženama lijeva strana osjetljivija i pruža više uzbuđenja. ;-)
 4. Vrtnja po glavi klitorisa
  Vrškom jezika posve lagano kružite po vrhu klitorisa. pokušajte najprije u smjeru kazaljke na satu, a potom obrnuto. Neke su žene silno osjetljive i od te im radnje uzbuđenje silno splasne, pa se pripremite na istraživanje!

 

 

Komentari

▲ Povratak na vrh