Dodir zlata vrijedan

Ne moramo vam posebno naglašavati da žene vole muškarce koji znaju što rade, a još više vole one koji znaju kud će i što će s rukama. Ako ne spadate među taj (mali) dio muške populacije, čitate dalje i učite od najboljih.

Vjerojatno ste čuli teoriju prema kojoj je veliki Bruce Lee umro od stanovitog udarca znanog kao “dodir smrti”. Zamislite samo kako bi vam se poboljšao ljubavni život kad biste znali tajnu inačice “dodira smrti” nakon kojeg bi svaka žena poludjela za vama… Ne brinite se, nije riječ o tajnama, kao i uvijek za vas imamo jednostavne upute za uporabu. Zagrijte ruke i bacite se na posao!

Prst sudbine

Teorija: Na vršku svakog prsta imamo tri tisuće receptora dodira, stoga ne bi bilo naodmet “slučajno” se očešati o njezin prst. Iako zvuči pomalo glupo, pokušajte, takav dodir može biti vrlo intenzivan. Osobito ako ga izvedete polagano. Prema njezinoj ćete reakciji zaključiti imate li šanse ili vam je upravo – pokazala prst.

Praksa: Ako joj niste privlačni, povući će se. Ali ako prihvati igru i vrati vam istom mjerom, na dobrom ste putu.

Sumrak saga

Teorija: Ženski je vrat vjekovna muška inspiracija, stoga vam vjerojatno nećemo otkriti ništa novo kad kažemo da je to mjesto na koje se trebate posebno koncentrirati. U bučnom joj klubu govorite na desno uho, dok joj prstom nježno prelazite lijevom stranom vrata.

Praksa: Počne li se vrpoljiti ili se krene igrati s uvojcima kose, nastavite. Ako joj je neugodno, prekrižit će ruke na grudima i povući se korak unatrag – poruka da je prestanete daviti.

Ruka ruku mije…

Teorija: … a podlaktica obadvije (OK, znamo da se kaže “obje”, ali ovako se rimuje). Podlaktica je najbenignije mjesto za dodir, stoga nema potrebe izbjegavati je.

Praksa: Velika je vjerojatnost da taj dodir neće ni osjetiti. Ali samo na prvu… “Osjetit” će ga podsvjesno, što je još bolje – istraživanja su pokazala da je 23% žena bilo “prijemčivije” za daljnji razgovor ako su im muškarci dotaknuli podlakticu.

Medvjeđa usluga

Teorija: Ako ste spremni za prisniji pristup (ali ne poput Bennyja Hilla), zagrlite je nježno sleđa – jasno, ne na prvom spoju. Pritom pazite da vam ruke budu na njezinim rebrima, a ne na mjestima na kojima biste uistinu željeli da budu, desetak centimetara više.

Praksa: Ako se smrzne, iste je sekunde pustite. A ako pak svoje dlanove stavi na vaše, vjerojatnost da će vam ruke ipak završiti na “onim mjestima” je velika.

Svi u vlakić

Teorija: Vaša ruka na njezinu ramenu šalje poruku da ste stabilna i pouzdana osoba (osim u kinu, svi znamo da je ruka na ramenu u kinu samo predigra). Budite stoga stabilni i pouzdani, a pravo lice pokažite poslije…

Praksa: Pokušajte “slušati” rukama. Stavite joj ruku na rame i pričekajte kako će reagirati. Ako se tijelom nasloni na vašu ruku, imate zeleno svjetlo.

Pozadinsko djelovanje

Teorija: Dirate li joj leđa na pravi način, možda će to protumačiti kao znak da ste spremni preuzeti vodstvo – i možda joj se ideja svidi. Kad prolazite kroz bučan kafić, uputite je dodirom po leđima prema tišem dijelu.

Praksa: Nema li primjetne reakcije, može značiti da je opuštena i da joj dodir godi. Ako izbjegava dodir, vjerojatno još nije spremna na takav intiman dodir.

Komentari

▲ Povratak na vrh