Dovedite je do ludila na 16 novih načina

Uz pomoć ovih trikova više joj nikada neće biti dosadno u krevetu.

“Kada znate da nešto pali, želite se toga i držati“, kaže dr. Marianne Brandon, autorica knjige Monogamy: The Untold story. ”No, istovremeno, čak i najbolji potezi mogu postati dosadni.“

Pa, iako žene često brinu da im treba predugo da dožive orgazam, ne žele ga niti postići za točno 60 sekundi – što se događa ako se odmah bacite na iskušanu metodu. Ako uvedete neke promjene, njezino bi iskustvo moglo biti mnogo intenzivnije jer odgađanje orgazam može učiniti jačim, kaže Brandon.

Osim toga, “novo iskustvo povećava razinu dopamina u mozgu, a to djeluje na jači osjećaj povezanosti“, dodaje dr. Yvonne Fulbright, autorica knjige Touch me here.

Stoga sačuvajte iskušane metode za kraj i eksperimentirajte s ovih 16 novih načina diranja njezine vagine.

1. Podignite joj haubu

Postoji mali djelić kože koji prekriva klitoris kada nije potpuno uzbuđena – i on žudi za time da se njime poigrate.

”Klitoralna hauba je zapravo ekstenzija unutarnjih stidnih usana“, kaže Fulbright. ”Taj dio sam po sebi može pružiti užitak.“

Na početku susreta – prije nego se toliko napali da se taj dio stidnih usana povuče  – pružite mu malo ljubavi: razmaknite joj stidne usne dok ne otkrijete nabor točno iznad klitorisa, milujte ga prstima koje ćete obilno prekriti lubrikantom.

Kada postane spremna za direktan kontakt s klitorisom, ”palcem možete lagano gurnuti kožu prema gore“.

2. Pronađite njezinu G-točku

Kada je riječ o stimulaciji G-točke, većina tipova služi se klasičnom metodom: gurnu prst u vaginu, dlanom okrenutim prema gore, i stimuliraju ženu pokretima naprijed-nazad. Ali što ako to ne upali? Nemojte odustati od potrage za skrivenim mjestom ugode.

”G-točka se ne nalazi nužno na srednjem dijelu prednjeg vaginalnog zida. Može biti više u stranu ili malo niže.“

Savjet: Uz pomoću barem dva prsta masirajte što veće područje koje možete dosegnuti – i pobrinite se da je vlažna prije nego pokušate.

”Ako je uzbuđena, ovo područje je malo povišeno i grubo. Ako još nije uzbuđena, bit će ga gotovo nemoguće pronaći.“

3. Obgrlite joj vaginu

Vanjske stidne usne možda nisu jednako osjetljive kao ostatak intimnih dijelova – a to znači da su one mjesto s kojim trebate započeti dok ju pripremate za orgazam.

Dok se ljubite, spustite ruku dolje i obgrlite joj vaginu dlanom, lagano pritišćući. ”Ovo će potaknuti cirkulaciju i započeti proces uzbuđenja. Ovo je nježan način da je pripremite za užitak“, kaže Fulbright.

4. Igrajte se na njezinom brežuljku

Prvo, lekcija iz anatomije: iznad stidne kosti nalazi se sloj masnog tkiva na kojem rastu stidne dlake, a naziva se Venerin brijeg.

“Kada se igrate s njim možete joj direktno stimulirati klitoris.“

Kako bi probudili ovo područje, dlanom pritisnite brežuljak prema dolje u smjeru klitorisa.

5. Izmasirajte ju

”Dodirivanje vanjskih stidnih usana neće stimulirati klitoris jednako kao dodirivanje unutarnjih usana, zato što nisu povezani.“

Ako pričekate s diranjem klitorisa možete učiniti čuda po pitanju njezinog uzbuđenja – stoga stisnite vanjske stidne usne između palca i prstenjaka i nježno masirajte, zatim ih jednako nježno pogurnite prema gore.

Ako nije obrijana, možete joj nježno čupkati stidne dlake, predlaže Fulbright.

6. Kružite oko vruće zone

Koliko god bilo primamljivo odmah navaliti na klitoris, malo je zavlačite prije nego što se uputite tamo.

Prvo nanesite malo lubrikanta – jednostavo gurnite prst u vaginu – samo prednjim dijelom prsta, a zatim kružite oko klitorisa čvrstim, ujednačenim pritiskom.

”Kruženje je jedan od najpopularnijih načina koji žene koriste tijekom masturbacije.“

7. Milujte joj cerviks

Ako vaša djevojka voli duboku penetraciju, vjerojatno joj godi kontakt s cerviksom – a penis nije jedini dio tijela koji ga može dosegnuti.

”Kada je uzbuđena, cerviks se malo povuče“, kaže Brandon.

”Ali vagina nije baš duboka.“ Gurnite prst u nju do kraja, a zatim joj nježno masirajte cerviks, pritiščući jače samo ako pokazuje da joj godi.

”Može biti jako, jako osjetljiv, stoga budite nježni“, upozorava Brandon.

8. Promijenite kut

Držite se provjerene metode – one koja ju uzbuđuje – ali promijenite položaj.

”Imat će drugačiji osjećaj jer je žensko tijelo toliko osjetljivo da male promjene mogu djelovati prilično dramatično“,kaže Brandon. ”Imat će i drukčiju emotivnu reakciju na vaše pokrete.“

Drugim riječima, ako inače leži na leđima dok je dovodite do orgazma, istu tehniku primijenite dok je na sve četiri za dozu animalnosti.

Budite kreativni: neka se ona nasloni na zid, nagne nad kuhinjski stol ili stoji uspravno – zatim krenite s metodom koja kod nje najbolje pali.

9. Stimulirajte joj ulaz u vaginu

Ako niste srednjoškolac, vjerojatno znate da “prstenjačenje“ – guranje prsta unutra-van – nema nikakvu poantu.

Ali to ne znači da ne smijete koristiti ruke: ”Uz pomoć dva ili tri prsta ulazite i izlazite iz vagine – čvrsto pritiščući donji dio vaginalnog kanala“, kaže Fulbright.

Možete joj čak stimulirati vaginalni otvor, kružeći prstima bez da ih izvučete van.

”Većina živčanih završetaka nalazi se na donjoj trećini vagine. Žene se vole osjećati ispunjeno na ulazu u vaginu.“

10. Svirajte klavir

Stavite prstenjak na jednu stranu klitorisa, srednji prst na drugu stranu i pretvarajte se da svirate klavir, pomičući prste naprijed natrag, s jedne na drugu stranu, predlaže Fulbright.

Ritmični pokreti ženama pružaju najveći užitak – a stimulacija osjetljive kože pored klitorisa jedan je od lakših načina za povećanje uzbuđenja i pripreme za orgazam.

S vremenom možete postaviti prste na vrh klitorisa za još intenzivniji doživljaj.

11. Budite konj svojoj kaubojki

Ovaj trik poziciji kaubojke daje potpuno novo značenje: neka vam partnerica sjedne na gornji dio unutarnje strane ruke, tako da joj je vulva na zapešću i donjem dijelu podlaktice.

”Stavite ruku između njezinih nogu i primite je za stražnjicu. Ona neka se tare o vašu ruku i kada uspostavi ritam pomičite ruku u istom ritmu, intenzitetom koji joj najviše odgovara.

”Na taj način možete dodirivati puno veće područje – a ono će potpuno oživjeti, umjesto da je riječ o samo jednoj točki.“

Osim toga, na ovaj je način vaginalna stimulacija manje direktna – što je odlično za jako osjetljive djevojke.

12. Pometite područje

Dok je zagrijavate, stavite dlan duž cijele vulve milujući je dugim zamasima ruke.

Pokreti neka bude neujednačeni, ne morate paziti na svaki djelić.

”Ako ulazite prstom u nju teže ćete zadržati ujednačen ritam. A žene najviše vole ritmičnost i neprekinute radnje.“

13. Krenite u akciju s obje ruke

Palcem i kažipstom razmaknite vanjske stidne usne, a drugom rukom joj stimulirajte klitoris.

Ne samo da ćete tako lakše doseći određeno područje već će se ona osjećati pomalo ranjivo – što može biti jako uzbudljivo.

14. Ne skidajte joj gaćice

Da, jedva čekate skinuti ju, ali ako ostavite gaćice dodat ćete dodatno ugodno trenje svom dodiru.

(Ovo je odlično i za žene koje su jako osjetljive i ne vole direktan dodir.)

Idealan scenarij: Ona nosi satenske gaćice, ne pamučne, koje lagano klize po genitalijama dok je stimulirate.

Kada se potpuno uzbudi, nastavite s akcijom tako što ćete gaćice pomaknuti u stranu umjesto da ih skinete, predlaže Brandon. ”Osjećat će se kao srednjoškolka zbog osjećaja da radi nešto loše budući da je još odjevena.“

Priznajte: to je seksi.

15. Pustite ju da vodi

Gledanje nje kako masturbira najbolji je način da saznate što voli – ali ta razina ranjivosti može djelovati zastrašujuće nekim ženama.

Stavite njezinu ruku na svoju i probajte s ovim: ”Pokaži mi što voliš, ljubavi.“ ”Napravite to na seksi način – ne na ‘zbunjen sam, pomozi mi’ način.“

Dopustite joj da vam vodi ruku – i zapamtite što je dovodi do orgazma.

16. Napadnite klitoris sa svih strana

Klasična stimulacija s jedne na drugu stranu i gore-dolje bez sumnje je odličan – i gotovo siguran način za postizanje orgazma. Ali na taj način stimulirate samo dio klitorisa.

Brandon predlaže da ga lagano uštipnete, zatim trljate kružnim pokretima između prstiju, kao da od komada žvakaće gume pokušavate oblikovati kuglicu. Na taj ćete način dodirivati dotično područje iz svih kutova.

Ovo je recept za nevjerojatan orgazam.

Komentari

▲ Povratak na vrh