Dečki, pazi ovdje! Ovo su razlozi zašto žene doživljavaju intenzivnije orgazme

Iako mnogi još uvijek misle da je stara tehnika „unutra-van“ dovoljna, ona manji broj žena dovodi do orgazma

Tko god je rekao da je u seksu bitna tehnika, krivo je rekao. Znanstvenici su otkrili kako žene doživljavaju intenzivnije vrhunce kad je muškarac…

zabavan i vrckast i – tko bi rekao – novčano dobro potkožen. Tako bar tvrdi jedna američka studija. Znanstvenici s Univerziteta Albany proveli su istraživanje u koje su uključili mlade heteroseksualne studentice u dugim vezama te ih pitali o njihovom seksualnom životu – između ostalog koliko često i koliko intenzivno dolaze do vrhunaca.

Pokazalo se da je učestalost postizanja orgazama kod žena bila povezana s njegovim samopouzdanjem, fizičkom atraktivnošću i primanjima! Naime, zaključili su da je muškarac sa zdravim osjećajem samopouzdanja opušteniji u odnosu, sklon humoru te automatski bolje zarađuje.

Intenzitet vrhunaca je, prema znanstvenicima, bio pod utjecajem toga koliko joj je partner fizički atraktivan, koliko često odlaze u krevet i koliko su općenito zadovoljne seksom s partnerom. Pritom su se posebno istakla ramena kao važan faktor – što su muškarčeva ramena bila veća, to je veće bilo i zadovoljstvo ispitanih studentica.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh