Četiri stvari koje trebate znati o ženama šapnut će vam Zoe Saldana

Zvijezda Avatara, Čuvara Galaksije i Zvjezdanih staza između ostalog vam preporučuje eksperimentiranje s modom.

Ženama je muškarac u odijelu isto što i muškarcima žena u bikiniju.
“Volimo kad se muškarci dotjeraju. Meni se sviđa čak i kad muškarac nosi tregere – to vas vraća u vrijeme Charlieja Chaplina i Bustera Keatona. Trebali biste se opustiti i eksperimentirati s modom. Trebali biste uživati i u shoppingu, a ne uvijek izgledati kao da se odijevate u Brooks Brothersu (najstariji lanac trgovina odjećom u SAD-u, op. pr.).”

Ako malo razgovarate s nama, seks će biti bolji.
“Muškarci nas rijetko pitaju jesmo li i mi uživale, ali ako ste loš ljubavnik – bolje da vam to kažemo u lice. Gledajući porniće nećete baš puno toga naučiti, morate pitati svoje bolje polovice uživaju li uistinu. Velika većina muškaraca na ovom planetu pojma nema kako vagina zapravo funkcionira – pitajte nas, reći ćemo vam.”

Cijenimo kad se potrudite oko nas.
“Kad žena odlazi iz vaše kuće ili stana, nije dovoljno samo je otpratiti do izlaznih vrata. Većina muškaraca to obavi baš tako, ali to nije džentlmensko ponašanje – takav potez ženi govori da muškarcu nije stalo do nje. Trebali biste izaći s njom iz zgrade ili kuće, otpratiti je do njezina automobila i uvjeriti se da se sigurno odvezla.”

Znamo kad ste neraspoloženi, stoga nam recite razlog.
“Muškarci često pokušavaju skriti osjećaje, ali žene zapaze promjene u ponašanju. Čak i ako se pokušavate uvjeriti da vas ništa ne može izbaciti iz takta, ponašate se drukčije. Budite otvoreni. Ako smo napravile nešto pogrešno, dajte nam priliku da se ispričamo. Tako ćete pokazati da ste racionalni i fleksibilni.”


Gospodarica vaše galaksije: Zoe Saldana proletjela je hollywoodskom startosferom 2009. godine, kad ste je mogli gledati svemirsku istraživačicu u Zvjezdanim stazama i zamamnu izvanzemaljku plave kože u Avataru. Sljedeće ćete je godine moći gledati u društvu superheroja u filmu Guardians of the Sky Vol 2. Hrabro ćemo za njom, ma gdje krenula!

Komentari

▲ Povratak na vrh