8 poza u seksu koje muškarci najviše vole

Koliko ljudi, toliko i poza za seks. Ipak neke su nam malo draže od drugih. Ove poze mi muškarci posebno volimo i rado bismo ih češće prakticirali

1.Jahačica
Ova poza je posebno uzbudljiva nama muškarcima jer vidimo tijekom seksa što joj pruža užitak. Zato je jahaća poza idealna jer vam daje mogućnost da je gledate u lice i u njezine obline. Budući da muškarac u ovoj pozi ne treba biti aktivan, a može koristiti ruke, položaj je dodatno atraktivan.

2.Okrenuta jahačica
Ako vam se žena okrene leđima u jahaćem položaju, u prvom planu vam je njezina guza što je vrlo uzbudljivo. Imate pogled kao u doggyju, ali istovremeno i komfor da ne morate raditi. Druga varijanta ove poze je ta da se ona u istom položaju leđima legne na vas tako da oboje gledate u strop. Možete je zagrliti i dirati gdje treba, gledati u nebo (ako ste na otvorenom) i izdržati dulje. Naime, nećete moći ući duboko pa ćete možda i doći do orgazma zajedno.

3. Doggy
Ovdje je na sve četiri dok ste vi odostraga. Određujete tempo i intenzitet i možete ući duboko. Uživate u njezinoj guzi, leđima i vratu i činjenici da vam se u ovom položaju predaje. Ipak, ne divljajte kao u što to rade u porno filmovima (koji su često nerealni!). Osjetite reakcije partnerice i što joj godi. Ako joj duboka penetracija izaziva bol, tada usporite i ne gurajte do kraja. Poanta je da oboje uživate i nitko se ne povrijedi.

4. Na stoječki
U ovoj varijanti seksa nije primamljivo samo to što stojite, već i činjenica da poziva na spontani seks kao nijedna druga poza. Svejedno je okrene li vam leđa ili vas jednom nogom obgrli oko bokova dok je vi pritišćete uza zid.

5. Žlica
Ovo je najintimniji položaj u seksu jer kad se priljubite jedno uz drugo, ona okrenuta leđima, stvara se osjećaj intimne prisnosti. Odličan je za ljenčine ili one koji se požele poseksati recimo dok gledaju zajedno tekmu. Dodatni plus je po jedna slobodna ruka kojima se možete međusobno dodatno stimulirati.

6. Na njezinim leđima
Ova poza nudi dvije varijante koje su nam obje drage: u obje ona leži na trbuhu, a mi joj nogama obgrlimo stražnjicu ili raširimo njezine noge i mi se smjestimo između. Kod druge varijante možete ući dublje, a ona može pomičući kukove regulirati koliko će to biti.

7. Položaj lotusa
Nakon meditacije, bacite se na seksualnu meditaciju u dvoje. Dakle oboje sjedite, ona vama u krilu i obgrljuje vas nogama oko struka. Ona ima kontrolu, ali možete ući duboko i rukama i očima dohvatiti mnoga strateška mjesta.

8. U kuhinji na brzaka
Ovo nije ime poze već mjesta, ali u kuhinji često prolazi varijanta da ona sjedi na nekom dijelu kuhinjskog namještaja, a vi stojite i ulazite i često se sve događa vrlo brzo i divlje. Pravo mjesto i poza za quickie.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh