7 zlatnih pravila majstora ručnog petinga

„Ti to radiš bolje, nego ja“ mogu čuti samo oni koji vraški dobro kontroliraju svoje prste. Postanite i vi majstor ovog važnog životnog umijeća

Kad se muškarac zapita koliko je zaista dobar u seksu, najčešće razmišlja o svojim performansama i performansu – je li joj dovoljno krut, zadovoljava li ju repertoar poza, traje li seks dovoljno dugo, je li joj dobar tempo… Sve ove komponente seksa su svakako bitne, no jedan važan dio zna biti posve zapostavljen, a vrijedan je spomena. Dapače, vrlo važan! Jer ako ga loše radite, može biti žestok turn-off!

Dobro obrađivanje njezinog međunožja prstima ultimativno je umijeće

Kako stojite u ovom području? Jeste li sposobni zaista je uzbuditi prstima (jezik i usne ne računamo)? Nažalost, činjenica da ste odlični u krevetu ne znači da ste svladali i ovu vještinu. A šteta, jer gotovo da nema toga što žene može bolje napaliti od umijeća korištenja prstiju. Naravno već vam je trebalo postati jasno da je golo guranje, kopanje, vrćenje i trljanje neće učiniti sretnom. Kao i oralno umijeće i ovo ima ogromnu moć uzbuđivanja, ali za njegovo usavršavanje treba puno više suptilnosti.

7 ZLATNIH PRAVILA MAJSTORA

Pravilo br.1 Ulaz samo za čistunce

Čisti i odrezani nokti su prva i osnovna pretpostavka za bilo kakav užitak. Ako su vam ruke grube, a nokti dugi, nema goreg za dodirivanje ovako nježnog područja.

Pravilo br.2 Ne odmah u sridu

Neke žene ne vole da ih se odmah napadne penetriranjem prsta. Moguće da se cijelo područje nije dovoljno zagrijalo niti navlažilo pa joj laganiji dodiri, širenje usana i nježni pokreti (koji izbjegavaju dodir noktom) puno više odgovaraju, a i ona sama psihički moguće još uvijek nije spremna za hard core. Ako to žena želi, ona će to pokazati kretnjama stražnjice, stenjanjem ili konkretnim preuzimanjem dirigentne palice kojom će vam naložiti forte.

Pravilo br.3 Još uvijek lagano

Nema ništa gore, nego suhi prst koji zapinje po usnama i klitorisu. Nijedno mjesto na njezinom tijelu nema toliko završetaka živaca kao njezin klitoris. Sa gotovo 8000 živaca klitoris za duplo šiša vaš ponos. Jasno vam je da imate posla s vrlo delikatnim dijelom njezina tijela. Zato prije no što išta počnete, raširite lagano njezine usne (ne kopajte!) i navlažite prste. Ako je već vlažna, raspodijelite njezin prirodni lubrikant po cijelom području. Ako je potrebno, navlažite vaš prst i vašom slinom, no nikako onako kako to rade u pornićima – pljuvanjem. To je dno dna!

Pravilo br. 4 Klitoris je centar svijeta

Jednako kao i kod penetrativnog seksa, mnoge žene neće doživjeti orgazam isključivo vaginalnim stimuliranjem. Ako su vam kažiprst i srednji prst u njoj, tad palcem dodatno masirajte klitoris. Odlična poza za ručni užitak kad se stvari već malo zahuktaju: posjedinte se iza nje, ona neka podigne noge i raširi ih. Vi uđite kažiprstom i srednjim prstom u nju te stimulirajte G-točku, a gornjim dijelom dlana kružnim pokretima masirajte klitoris.

Pravilo br.5 Vi niste njezin ginekolog

Neki se muškarci katkad, u želji da sve dobro obave, pretvore u prave ginekologe pa gledaju i proučavaju kao da se spremaju napraviti PAPA-test. To ne samo da izgleda neobično, već je ženama i neugodno. Ako ste djevac, možda vam se može i oprostiti, ali ostalima… Radije se koncentrirajte na kontakt tijelom. Dok je jedna ruka u njezinom međunožju, drugom joj dodirujte butine i stražnjicu ili je pritisnite uz sebe. Oboje ćete uživati u maženju. Buljenje zaboravite!

Pravilo br. 6 Umjetnost laganog

Kad se jednom napali, nećete je moći zaustaviti, niti biti toliko brz i okretan koliko bi ona to možda željela. Ali, sve dok se to ne dogodi, vi polagano. Na početku je poanta u zagrijavanju i vlaženju nježnim dodirima koji vrše lagan pritisak. Tako ćete je navući da želi još vaših majstorskih dodira, a ne da je već potrošena od vašeg bjesomučnog zalaganja. Pratite njezine signale, dat će vam do znanja kada da ubrzate. Nemojte se uvrijediti ako traži drugi tempo ili jačinu pritiska, tu ste da oboje pružite jedan drugome užitak, ego ostavite po strani. Ako niste sigurni, pitajte… i samo pozitivno!

Pravilo br.7 Otvorena sezona lova na orgazam

Oduvijek sanjate da je prstima dovedete do orgazma? Prije no što navalite, budite ljubazni i pitajte je kratko gdje je? Kao i muškarci, ni žene nisu mašine koje funkcioniraju na pritisak gumba pa će tako i vaša partnerica najlakše doći do vrhunca, ako se s njom u tome uskladite. Ako ovaj put niste uspjeli, molimo nema uvrijeđenih i zbunjenih. Radije razgovarajte i ako treba gledajte je kad se samozadovoljava pa učite. Strpljen – spašen!

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh