Iskupite se za grijehe u krevetu

Priznajte, Romeo: kad ste goli, niste tako jaki kao odjeveni. Julija je lijepa, ali nije gluha i slijepa. Nudimo vam protuotrov za najčešće seksualne otrove.

Katkad se između plahti sve ne odvija po planu. Ali vratiti se u igru i nije tako teško: znamo jer smo pitali više od tisuću žena što im prolazi kroz glavu kad muškarci u krevetu zaribaju stvar. Ne biste vjerovali, ali one su spremne oprostiti. Naravno, ako znate kako popraviti stvar.

Prebrzo izlanete: “Volim te!”

Kako ispraviti: Je li vam to trebalo? Nije. Treba li stati sa seksom? Vjerojatno ne. Samo je 7% žena iz našeg istraživanja izjavilo da bi takva izjava ubila želju za seksom. “Ako to izlanete u uzbuđenju, pokušajte izjavu ublažiti”, savjetuje Emily Morse, voditeljica radijske emisije Sex with Emily. Recite nešto poput: “Žao mi je ako je zazvučalo preozbiljno, ali volim kako se uz tebe osjećam.” I nastavite s poslom, ljubavniče!

Druga vas žena zove na mobitel

Kako ispraviti: Isključite mobitel – što prije, to bolje – i objasnite o kojoj je ženi riječ. “Mi žene smo poput privatnih detektiva”, tvrdi Morse. “I vjerujte da ćemo doznati o kojoj je ženi riječ. Na duge je staze bolje da ste odmah iskreni.” Ispričajte se zbog zvonjave i obećajte da ćete dotičnu sutra nazvati i zatražiti da vas prestane zvati.

Nazovete je imenom druge žene

Kako ispraviti: Budite brzi. “Tijekom seksa slabije se kontroliramo”, objašnjava Karen Sherman, autorica knjige Marriage Magic!. Stoga podsvjesna misao može isplivati na površinu. Jeste li nedavno bacili u smeće fotografije svoje bivše? Ili ste gledali film s glumicom tog imena? Objasnite joj i nakon toga se usredotočite na dodatno ljubljenje i maženje. Ako vam nije spremna oprostiti, ubrzo će vam to biti jasno.

Nikako da otkopčate njezin grudnjak

Kako ispraviti: Koliko vam se puta to dogodilo i uvijek ste se zakleli da ćete sutra vježbati na lutki? I nikada niste. Opustite se. Ta je situacija toliko česta da njoj to nije ni izbliza toliko stresno kao vama. Ako vam stvarno ne ide, našalite se, upitajte je: “Što je ovo? Grudnjak nevinosti?!” Zamolite je da vam pomogne. Možda skupite koji dodatni bod.

Mogli ste i promijeniti plahte

Kako ispraviti: Ako je već kod vas, ponudite joj piće u dnevnoj sobi i zamolite da vas ispriča na minutu – i trkom promijenite plahte. A ako vam je spavaća soba stvarno neuredna, bolje odgodite plan napada za sutradan. Recite joj da ne želite srljati i pozovite je na ručak sutra. Ispast ćete pravi džentlemen – osim ako je ona očekivala divljeg mužjaka.

Tijekom seksa ste ispustili vjetar

Kako ispraviti: Ona je to sigurno čula i ne pretvarajte se da niste. Nasmijte se, ispričajte i – nastavite. Ako osjećate da nadolazi još jedan zvonimir, prebacite se u drugu, manje opasnu pozu. Neka ona zajaši vas jer što ćete vi manje upirati, to je manja opasnost od “bojnih otrova”. A ako se i dogodi, madrac će biti svojevrstan prigušivač.

Komentari

▲ Povratak na vrh