5 znakova da su njene grudi lažne

S obzirom na hiperinflaciju velikih grudi, sigurno se pitate čije su blizanke autentične, a čije nisu. Samo proučite naše savjete i sve će vam biti jasno.

Ruku na srce svi smo svjedoci da je sve više žena oko nas s grudima kao s naslovnice nekog časopisa. Prema podacima American Society of Plastic Surgeons više od 279.000 Amerikanki u 2015. godini podvrgnulo se operaciji povećanja grudi. A i brojke u našim krajevima nisu toliko manje, ako uzmete koliko je manje tržište za savršenim dekolteom.

S obzirom na hiper-inflaciju velikih grudi, sigurno se pitate čije su blizanke autentične, a čije nisu. Za to ne trebate biti poseban detektiv, samo proučite naše savjete:

1. Preblizu su jedna drugoj
Većina ženskih grudi u pravilu je udaljena oko 7-8 cm jedna od druge, ali implantati smanjuju taj razmak poprilično. Ako vam se čini da dodiruju jedna drugu, najvjerojatnije su lažne. “Kad kirurzi stavljaju implantate, uglavnom ih postave da podignu grudi i drže dojke jednu pored druge”, otkriva dr. Norman Rowe, plastični kirurg iz New Yorka.

2. Stoje previsoko
Ako joj grudi stoje previsoko na prsima, lažne su. Obično bi trebale stajati bliže pazusima, no to je neizvedivo s implantatima. Najbolje ćete to vidjeti kada žene nose kupaće kostime, a teže kada su obučene jer ispod majice mogu nositi i kvalitetan push-up grudnjak koji podiže grudi.

3. Izgledaju poput dinja
“Prirodni oblik grudi jest u obliku kruške ili suze, pa ako više izgledaju kao velike okrugle dinje, to je znak da su lažne”, kaže dr. Rowe. Naime, za razliku od pravih grudi, koje su punije na dnu, implantati su ravnomjerno raspoređeni sa silikonom ili fiziološkom otopinom od vrha do dna, stvarajući savršeno okrugli oblik.

4. Možete uočiti ožiljak
Plastični kirurzi obično koriste četiri pristupne točke na tijelu preko kojih stavljaju implantate a svi ostavljaju ožiljke: u pupak (tražite ožiljak oko 2 cm iznad); nabor između grudi i prsa (ostavljajući dva simetrična ožiljka na dnu grudi); oko bradavica (za ovo bi ona morala skinuti grudnjak da ga vidite); i ispod pazuha, koji ostavljaju najviše vidljive ožiljke.

Za razliku od ožiljka kod pupka, koji može sugerirati i na operaciju slijepog crijeva, kirurzi ne koriste, primjerice, pazuh za druge postupke osim povećanja grudi.

5. Možete čuti zvuk poput ‘šuškanja’
Možda će vam trebati bioničke uši (ili samo miran boravak) za ovu stavku, no doista možete čuti specifičan zvuk kada se dojke sele s jedne na drugu stranu. “Ako implantat ne popuni cijeli prostor sa slanom vodom, stvara se zračni džep. To nije nešto što možete primijetiti na ženi dok hoda niz ulicu, ali svakako možete čuti u intimnom okruženju”, kaže dr Rowe. Stoga naćulite uši.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh