5 zabluda o seksi igračkama u koje ne smijete vjerovati

Seksualna pomagala mogu na uzbudljiv način začiniti naš život, ali još uvijek postoje neke nedoumice oko njih

1/ One su samo za ljude koji imaju loš seksualni život ili ga uopće nemaju
Upravo suprotno, baš oni koji cijene bogatstvo seksa vole ga proširiti na maštoviti način. Jedno je istraživanje o upotrebi vibratora otkrilo kako ljudi koji koriste seksi igračke – imaju više seksa od onih koji ih ne koriste!!!

2/ Seksi pomagala stvaraju ovisnost
Tko je gledao epizodu ‘Seksa i grada’ u kojoj je Charlotte otkrila sve ‘čari’ vibratora pa su je nakon dana nejavljanja prijateljice morale doslovno izvući iz stana? Na tragu jedne od junakinja popularne serije, svi oni koji su jednom isprobali seksi igračku/e počnu ih redovitije koristiti, ali rijetko možemo reći da to prerasta u ovisnost. Nitko se, naime, pored seksi igračke još uvijek nije odrekao mastrurbiranja i seska s partnericom – bez pomagala!

3/ Ženi s vibratorom nije potreban muškarac
Kakva zabluda! Seksualna pomagala mogu začine seksualni život, ali nikako nisu zamjena za seks. Možda se neki muškarci osjećaju ugrožena i plaše da će se ženama više svidjeti vibratori, no samouvjereni dečki dobro znaju da im on može samo dodatno poboljšati akcije ispod plahti.

4/Dečki koriste igračke jedino ako ne mogu imati normalan seks
Ovaj i prethodni mit su povezani, no daleko od istine. Naime, milijuni muškaraca koriste seksi igračke, a jedno je istraživanje otkrilo da 21% ispitanika koristi seksipomagala bilo da su u vezi ili single. Najbolji način da postanete bolji ljubavnik jest da saznate više o vlastitoj seksualnosti, a seksi igračke vam tu mogu puno pomoći.

5/ Možete se ozlijediti seksi igračkama
Ne možemo vjerovati kako netko još uvijek ovako razmišlja. Jednostavno, ne postoje dokazi da seksi igračke mogu oštetiti vašu seksualnu senzitivnost ili genitalnu regiju. Točka.

Komentari

▲ Povratak na vrh