5 vrućih ljetnih sudara

Bila je vani s puno frajera. Potrudite se da izlazak s vama ne zaboravi.

Toliko se piše o prvom izlasku, ali većina tipova i dalje uporno vodi komade na ista dosadna mjesta – gužvovite restorane, mračne kinodvorane, bučne diskoteke… Vi možete bolje od toga. A ako poslije prvog izlaska želite drugi, treći, zaruke, brak – onda i morate bolje od toga.

Evo kako: slušajte što vam ona govori. Mi to stalno radimo. Ovoga smo puta slušali ekipu s portala HowAboutWe, gdje članovi predlažu različite izlaske i onda i izlaze na njih s drugim članovima kojima se svidio njihov prijedlog. Nakon kopanja po arhivi (pozor: to nije dobra aktivnost za prvi izlazak), izlistali smo prijedloge na koje su žene najbolje reagirale. A onda smo zamolili stručnjake da nam to pomognu izvesti.

Prošetajte prirodom 15 minuta – ni više, ni manje

To će ubrzati krvotok i dati vam teme za razgovor. Istraživanja pokazuju da će vas sam čin hodanja jedno uz drugo automatski bolje povezati.

Budite šerpa ljubavi: Idealna šetnja je kratka, ali uključuje dug, neobavezan ručak. Pripremite hranu koja se jede prstima, bocu vina i dekicu – bit će raspoloženija za prvi poljubac ako je borove iglice ne budu pikale u guzu.

Pohvalite njezine penjačke sposobnosti

Pentranje po stijenama diže razinu adrenalina, rezultirajući osjećajem sličnim seksualnom uzbuđenju. Kad se znoj posuši, sjednite u planinarski dom, naručite grah i pivo pa odlučite kamo ćete dalje.

Povucite šefovski potez: Idete li u planine, nazovite planinarski dom i rezervirajte obrok (ponegdje je to obavezno). Žene vole frajera koji planira, osobito ako to znači da neće ostati gladne.

Uvježbajte zajedničko buđenje

Jutarnja vožnja biciklom do lokalne tržnice može posijati sjeme budućeg buđenja u istom krevetu. “To je kao da ste proveli noć zajedno”, tvrdi DeAnna Lorraine, stručnjakinja za izlaske.

Čuvajte joj leđa: Imat ćete bolji pogled bude li ona vozila ispred vas. A tako će ona odrediti i tempo. Stvarno vam se sviđa? “Kupite joj na tržnici neku zgodnu sitnicu, možda neku simpa narukvicu”, predlaže Brandy Engler, seksualna terapeutkinja. “Em je seksi, em je slatko!”

Jedite na ulici, pijte u vrtu

Hrana koja se prodaje na ulici jeftina je i ukusna, stoga novac možete sačuvati za cugu u pivskom vrtu. “Izlazak u dvije faze je zanimljiviji”, tvrdi Timothy Loving, suosnivač stranice ScienceofRelationships.com. “Sigurno je zanimljivije od sjedenja i buljenja cijelu večer jedno u drugoga.”

Jedite joj iz dlana: Istraživanja pokazuju da dijeljenje hrane s drugom osobom potiče osjećaj intimnosti.

Pokažite joj svoju budalastu stranu

Brzo, koji je glavni grad Lihtenštajna? Ne znate? Bolje smislite nešto smiješno. Kviz u lokalnom kafiću može biti idealan za prvi izlazak: jeftina cuga, jednostavan razgovor i zajednički cilj. (Vaduz, sveznalico!)

Opustite se: Predložite neko smiješno ime za svoju momčad, poput “Ne ljubimo se na prvom izlasku” ili “Prvi i zadnji”. Pokažite natjecateljski duh, ali ne varajte surfajući preko pametnog telefona – mogla bi pomisliti da vam je varanje u krvi.

Komentari

▲ Povratak na vrh