5 tehnika do boljeg orgazma samozadovoljavanjem

Masturbirate isto kao i pred 10 godina? Pa vrijeme je da odrastete i možda doživite intenzivnije i drugačije orgazme. Isprobajte ovih 5 tehnika za odličan orgazam i više zabave kod samozadovoljavanja

Masturbacija je najlakša tehnika kojom dolazimo do orgazma. Većina muškaraca je u svojoj mladosti naučila samozadovoljavati se brzo i bešumno kako ih se pritom ne bi uhvatilo. Tako kalibrirano brzinsko samozadovoljavanje mnogima ostane obrazac koji ponavljaju i kasnije u životu – brzo se isprazniti bez težnje za boljim i intenzivnijim vrhuncima. A zašto ne biste napredovali i na ovom polju?

1.MIJENJAJTE RUKU

Radi li kod vas u ovoj situaciji ljevica ili desnica? Sigurno ste već probali masturbirati nedominantnom rukom. Ili ste možda probali masturbirati s umrtvljenom rukom. No, prije no što krenete sjesti na svoju ruku kako biste joj zaustavili cirkulaciju i izazvali utrnulost imamo bolji prijedlog kreativnije i ugodnije tehnike kojom ćete postići isti efekt.

Okrenite svoju nedominantnu ruku kao da pripada osobi koja stoji ispred vas (kažiprst je gore, a palac dolje). Ili pritisnite penis jednom rukom na svoj trbuh pa s dva do tri prsta brzo povlačite gore dolje. Kako i kod seksa, promjena položaja može učiniti čuda.

2.ODGODITE KRAJ

Brzo pražnjenje najbolje je za opuštanje kad nemate dovoljno vremena. Ali kad imate nešto više vremena, isplati se eksperimentirati s odgađanjem orgazma. Obrađujte ga do do točke od koje nema natrag i tu stanite. Odmorite kratko dok intenzitet uzbuđenja lagano ne popusti. I zatim isto ponovite. Tako radite 3 do 4 puta dok više nećete moći izdržati. Orgazam koji ćete doživjeti bit će intenzivniji, ejakulacija jača, a samim postupkom trenirate erekciju te izdržljivost za seks s njom.

3.WITH A LITTLE HELP FROM MY FRIEND

Igračke za masturbiranje nisu samo za žene. Omiljena igračka u svijetu muškaraca je masturbator koji simulira vaginalni ili analni ulaz. Materijal je vrlo mekan i nježan i stvara ugodan efekt vakuuma. Penis se uvodi u masturbator uz malo lubrikanta, a zatim se cijela stvar rukom pomiče gore-dolje. Ovaj aparat intenzivira orgazme i trenira izdržljivost. Ako možete izdržati 10 minuta a da ne svršite, prlikom seksa sa ženom izdržat ćete 20 minuta. Za one s jačim apetitom, ali ljenčine, postoje aparati koji se postave na penis i sami odrađuju posao, a vama su ruke slobodne. Ovo je svakako za upotrebu u intimi vašeg doma – brzo pražnjenje u zahodu vašeg ureda zaista ne preporučujemo.

4.MASAŽA EPIDIDYMISA

Iako već dobro poznajete svoje tijelo, sigurno postoji još hotspotsa koje još niste otkrili. Kao i G-točka kod žena i muškarci imaju područja na tijelu koja ako se prilikom seksa masiraju mogu intenzivirati orgazme. Mnogobrojne studije – najčešće na psima i glodavcima – dokazale su da stimulacijom epididymisa (stražnji dio testisa, vidi ilustraciju) može dovesti do ejakulacije. Mnogi muškarci će posvjedočiti kako stimulacijom tog područja doživljavaju novu vrstu orgazma što je dovoljan razlog da ga isprobate. Samo nježno molim!

5. POIGRAJTRE SE SVOJIM DRAGULJIMA

Ne zaboravite prilikom samozadovoljavanja na svoje testise. Na njima se nalazi jednako toliko završetaka živaca kao i na penisu. U žaru borbe rijetko se sjetimo njih, a opreznim, ritmičnim povlačenjem neposredno prije ejakulacije možete postići intenzivniji vrhunac. Zanimljivo je da postoje muškarci koji samo stimulacijom testisa mogu doživjeti orgazam. Otkrijte jeste li i vi jedan od njih.

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh