4 poze u seksu koje su još bolje – u teretani!

Sagorijevanje kalorija je možda na minimumu, ali je zato nagrada višestruka

Slažemo se, teško ćete ovo prakticirati u pravoj teretani (jedino ako ste vlasnik i jedini imate ključeve od prostora) ali zato smo sasvim sigurni da neke od ovih sprava već imate u svojoj kući. A savršeno vam mogu poslužiti za “dodatne” vježbe.

Zapamtite: i ovdje vrijede redovna pravila u teretani, pa kad završite, obrišite sprave iza sebe!

1/ Divlji poni na pilates lopti
Neka vaša partnerica leži trbuhom nad velikom pilates loptom, a rukama se pridržava na podu. Tada joj možete prići odostraga iz stojećeg položaja. Ako ste u previsokom položaju, možete saviti koljena ili podići njezine noge u obliku kolica da biste se našli tamo gdje trebate. Ova je poza idealna za seksi ritam naprijed-nazad – samo nemojte biti iznenađeni ako vas lopta ‘odbaci’ u neke neočekivane poze.

2/ Šipka za jedan ‘quickie’
Dok se ona pridržava rukama za šipku, pomozite joj da što lakše omoga noge oko vaših  bokova. U ovoj se pozi možete ljuljati naprijed i natrag prema no vrlo je važno da imate jaku snagu u gornjem dijelu tijela kako bi je lakše podizali. Ovaj se položaj ne preporuča za ležerni seks, osim ako kojim lučajem stvarno nemate nadnaravnu snagu. Ali je zato prilično impresivan za jedan ‘seks na brzaka’.

3/ Ergometar
Pomozite joj da ‘skoči’ na stazu (koja nije uključena i po mogućnosti je čvrsto postavljena uz zid), stavi nogu preko naslona za ruke kako bi joj zdjelica bila u zraku. Trebali biste kliznuti u nju tako lako kao kada se krećete na ergometru. Da biste joj pomogli da održi ravnotežu, možete je zgrabiti i držati za stražnjicu, povlačeći je bliže dok je gurala za daljinu.

4/ Pilates lopta protiv gravitacije
U ovom položaju ona se treba leđima nasloniti i leći na veliku pilates loptu i staviti noge preko vaših ramena. Može spustiti glavu da padne unatrag, a ruke na pod dok uživa u nevjerojatnoj sesiji bestežinskog oralnog procesa. Vaš je zadatak da je zadovoljite – i uživate u pogledu.

Komentari

▲ Povratak na vrh