3 seksi poteza za kojima žene žude, ali ih se većina srami predložiti

Neka se ove ženske maštarije nađu na vašoj listi novogodišnjih odluka! ;-)

Koliko žena, toliko ćudi – parafrazirat ćemo staru narodnu poslovicu, no kada je seks u pitanju zapravo je većina žena prilično sramežljiva u pomicanju granica. Nije da ne bi htjele, samo se boje naglas otkriti partnerima o čemu maštare – a sve u strahu da ne ispadnu smiješne ili napadne.

No, u jednoj velikoj anonimnoj anketi skinule su sve ‘ograde’ i otkrile o čemu maštaju i na koju bi se avanturu, uz malo muške podrške, vrlo rado upustile:

Seks na javnom mjestu
Rijetki žele riskirati da ih netko nepoznat ulovi na javnom mjestu u seksi činu. Osim toga, možete biti i kažnjeni za nećudoredno ponašanje. No, mnoge žene pali već sama pomisao da se seksaju pod rizikom da ih netko vidi ili ulovi. Mi predlažemo da se odlučite za ‘predigru’ – malo ljubljenja i maženje u, primjerice, nekoj stražnjoj uličici, u kutu nekog bara, na zadnjem sjedištu automobila ili na stepenicama ispred zgrade, može samo rasplamsati strasti!

Lup(k)anje po stražnjici
Ne mora biti zaljubljenica u trilogiju ’50 nijansi sive’ da bi uživala u ovom činu. Zapravo, velik broj žena mašta o ovoj igrici, a razlog leži i u fizičkoj reakciji jer lupkanjem šaljete puno ugodnih, golicajućih trnaca u njezino vaginalno područje. Istodobno, i muškarci se dodatno ‘pale’ na lupkanje jer na fizički način iskazuju svoju požudu.

Puuuno (više) oralnog seksa
Neke su žene jako sramežljive kada je riječ o njihovoj vagini jer se brinu kako izgleda, miriše li ili ne, kakvog je okusa… Sve ih to koči da se potpuno opuste kada se vi spustite dolje. No, udovoljite li joj uz puno malih komplimenata i pohvala – očekuje vas dvostruki ‘bingo’!

 

Komentari

▲ Povratak na vrh