3 savršena položaja u seksu za – umorne muškarce!

Priznajemo, bude i takvih dana kada smo preumorni za akciju u krevetu, a ona bi baš htjela. I nije to ništa novo, jer o umornim muškarcima piše čak i u drevnim spisima Kama Sutra. No, zato nude tri učinkovita položaja da obje strane budu zadovolj(e)ne

Autor Ananga range savjetuje da položaje u kojima je žena gore ili purvshayita-bandha (promjena uloga) treba primjenjivati kad je muškarac umoran ili kad nije zadovoljio ženu. Bilo je i njemu posve jasno da žene na seks drugačije reagiraju od muškaraca.

 

1/ NADMOĆNI POLOŽAJ
Ako ženina ‘žudnja nije zadovoljena’ ona može prekriženih nogu sjesti na njegova bedra, ‘zgrabiti’ njegov penis i staviti ga u vaginu, a zatim se gibati gore-dolje.
Za nju ova poza pruža nadražaj od kojeg će se jako uzbuditi. Dok se diže i spušta na penis, njime ili vlastitim prstima može dodatno nadraživati i klitoris. Dodatno je na dobitku jer pritom, bar donekle, sama može usmjeravati penis prema svojoj G-točki. Ovakva vrsta snošaja, pak, pomaže muškarcima koji teško postižu početku erekciju. Omogućuje uvlačenje i draženje mekog penisa u vagini, što je svakako dobra odskočna daska.

 

2/OBRNUTI ZAGRLJAJ
Muškarac leži na ležima, a žena na njemu. Ona tada sama stavlja penis u vaginu, dojkama pritišće njegova prsa i njiše bokovima. Da bi postigla ujednačen ritam, drži se za njegova ramena. Njoj ovaj položaj omogućuje dodatno uzbuđenje i vrhunac, a njemu poseban osjećaj pri uobičajenom prodiranju dok se ona razmahuje njišući bokovima, kao da ga snažno masira po cijelom tijelu.

 

3/ ORGAZMIČKA ZAMJENA ULOGA
Žena čučne na muškarčeva bedra, umetne penis, čvrsto priljubi noge i prilagođava svoje njihanje da bi se ‘zadovoljila do kraja’! U ovom položanju nju ništa ne sputava pa može sama odrediti kojom će brzinom, pod kojim kutem i koliko vrtjeti bokovima. Mijenjajući dubinu penetracije može pojačavati erotkik užitak. Za njega je ovo još jedan način da započne snošaj kad je – duhom spreman, ali tijelo je umorno ili oklijeva! ;-)

 

Komentari

▲ Povratak na vrh