20 trikova koji vas vode do boljeg seksa – jamčimo!

Bolji seks na dohvat je ruke - samo se pridržavajte naših (provjerenih) savjeta; ne morate naučiti napamet sve do jednog, ali što ih više budete primjenjivali, to će vaš seksualni život biti bogatiji

1/ Bok! Čak 45 posto žena kaže da je to najbolji ulet – kad ga izgovorite sa smiješkom. Čini se da je “Dolaziš li ovdje često?” izašlo iz mode…

2/ Predigra je esencijalna, pogotovo poljupci. I to posvuda. Muškarci koji su se dobro potrudili obljubiti partnericu, imaju 30 posto veće šanse da ponove seksualnu epizodu.

3/ Ubrzajte njezin put do orgazma tako da polako i ritmično stimulirate njezine bradavice i donji dio grudi.

4/ Šest od deset žena željelo bi iskušati nešto novo u krevetu, ali boje se to predložiti. Gleda li vas u oči, želi da preuzmete kontrolu.

5/ Ima li topla stopala, vjerojatnost da će žena doživjeti orgazam raste za 30 posto. Čudno, ali istinito.

6/ Prije negoli se uključi alarm za buđenje, nježno je mazite. Mnoge žene mogu doživjeti orgazam u snu. Pogodite li prave točke, probudit će se vlažna i uzbuđena.

7/ Nježno joj sišite usne dok se ljubite jer to će uzrokovati navalu krvi prema njezinoj vagini te je pripremiti za intenzivan orgazam.

8/Iskoristite lijepe dane za seks na otvorenom. Različiti “tereni” omogućit će vam različite položaje. Prepustite se mašti i jednostavno uživajte – snažan orgazam je zajamčen!

9/ Čak 47 posto žena bolje će reagirati kad im kažete “Imaš dobar ukus” nego na “Tako si seksi”. Zadovoljite li njezinu glavu, uskoro ćete imati priliku isto učiniti i s njezinim tijelom.

10/ Žene mogu doživjeti intenzivan orgazam na vizualni podražaj. Kad se seksate, to činite u položaju “licem u lice”, tako da ima dobar pogled na vaše tijelo.

11/ Masaža nakon seksa održat će visoku razinu ‘hormona dobre volje’ oksitocina, pa će brže doživjeti sljedeći orgazam (i onaj poslije njega, pa poslije i…).

12/ U tjedni raspored uvrstite zgibove, sklekove i čučnjeve. Mišićavi muškarci imaju više seksualnih partnerica od manje mišićavih “kolega”.

13/ Dobar prvi dojam u 55 posto slučajeva ovisi o izgledu, a u 38 posto o govoru tijela. Počne li nesvjesno kimati glavom lijevo-desno, znači da je zanimate.

14/ Spavajte dulje nego obično. Tijelo će proizvoditi više testosterona, a to će pojačati želju za seksom.

15/ S vremena na vrijeme poseksajte se na trosjedu. Ili u kuhinji. Zbog promjene će tijelo proizvoditi više dopamina, a orgazmi će zbog toga biti snažniji.

16/ Nabavite kolonjsku vodu koja sadrži sandalovinu. Sliči mirisu feromona divlje svinje koji budi animalne instinkte i kod žena.

17/ Stres uništava želju za seksom. Smanjit ćete napetost, a povećat će se dotok krvi prema penisu kad uronite u kupku temperature 38 stupnjeva. Naravno, pozovite i nju da zapliva s vama.

18/ Čak 90 posto žena voli izlaziti u blizini svoje kuće. Dobar izgovor da otiđete poslije do nje na kavu. A doza kofeina pojačat će njezinu želju za seksom.

19/ Zbijanje šale na vlastiti račun tip je humora koji je ženama seksualno najprivlačniji. Slobodno se izvrgnite šalama na svoj račun s vremena na vrijeme – smijat ćete se poslije putem do spavaće sobe.

20/ Pranje zuba te dodatno čišćenje koncem pomoći će vam da spriječite bolesti desni (i imate lijep osmijeh) te vas udaljiti od problema s plodnošću.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh