16 seks trikova

Doznati što žena želi u krevetu ne mora biti pipanje u mraku (ili negdje drugdje). Naša lista želja popravit će vam i izglede i izvedbu – i to odmah.

Kad su na Sveučilištu Indiane završili jednu od najvećih studija vezanih uz seks u posljednjih 20 godina, ispostavilo se da je 85 posto muškaraca kazalo kako je njihova partnerica doživjela orgazam kad su posljednji put vodili ljubav. Problem je što je u istom istraživanju samo 64 posto žena izjavilo da su doista i doživjele taj orgazam. Možda je krivac stres koji je zajahao sve nas. A možda ipak to što je i dan-danas otvoren razgovor o seksu rijetka pojava te je ljudima neugodno razgovarati o njemu.

Kako bismo uklonili tu diskrepanciju te osigurali da seks bude jednako obostrano zadovoljavajući te da ona uvijek traži još, popisali smo najbolje tehnike – utemeljene na znanstvenim istraživanjima i ispitivanjima žena – od novih načina zavođenja do poza koja će vam omogućiti da “trajete” dulje. Odložite 50 nijansi sive – ovo je puno uzbudljivije štivo.

Pravi seks tekst

Većina je “prljavih” SMS-ova uzbudljiva jednako kao i seks nasuho. Ipak, studija koju je objavio Archives of Sexual Behavior pokazala je kako postoji način da to funkcionira. Pošaljite joj poruku o posljednjem putu kad je inicirala seks. Podsjetite je što je učinila, što je nosila, kako je mirisala… i koliko vas je to napalilo. Studija je uputila na to da se isticanjem njezinih prednosti povećava šansa da će se sretni slučaj ponoviti kad se sljedeći put susretnete.

Zaskočite je poslije tuširanja

“Iako nema žene koja želi da se na nju navali dok stavlja tanjure u perilicu, ne podcjenjujte djelovanje elementa iznenađenja”, kaže Playboyeva TV redateljica Katie K. “Ako je seks u posljednje vrijeme postao rutinski, zgrabite je kad izađe ispod tuša. Pritisnite je uza zid i poljubite kao da se ne možete suzdržati. Iznenadan quickie uvijek u žene izaziva želju za ponavljanjem.” Za dodatne bodove, od tople će joj vode koža biti osjetljivija.

Dodajte ručni rad

“Čak 75 posto žena treba stimulaciju klitorisa da bi postigle orgazam”, kaže stručnjakinja Joanna Benfield. “Iako je seks kad je ona gore dobar jer možete kontrolirati kako se trlja o vas, zapravo je puno učinkovitije primijeniti bilo koju pozu plus svoje ruke”, dodaje. I preporučuje ovo: neka partnerica legne na trbuh pa u nju prodrite straga. Potom provucite ruku pod nju za ekstrastimulaciju. Zadovoljstvo je – uvjeravamo vas – zajamčeno.

Pomognite da se vidi drugačije

Poljubite je u vrat dok stoji pred ogledalom pa je polako razodjenite. Istraživači sa Sveučilište McGill ustanovili su da žene na seksi prikaze reagiraju potpuno jednako kao muškarci. Gledanje same sebe napalit će je čak još i više, bolje od bilo čega što može vidjeti u pornićima.

Zavedite je glazbom

Stavite nešto s eksplicitnim tekstom, npr. Rihannin S&M. American Psychological Association objavio je studiju kojom je ustanovljeno da takva glazba omogućuje njezinu veću prijemčivost na vaš seksepil. (Imajte na umu da ovoj tehnici nedostaje suptilnosti koja je ipak potrebna na prvom spoju.)

Ostavite joj podsjetnik

Ako je seks postao predvidljiv, plahte poprskajte mirisom koji ste imali na sebi kad ste se počeli viđati kako biste je podsvjesno podsjetili na rani hedonizam. Časopis Cognition and Emotion objavio je da miris potiče življa sjećanja na doživljaje – one koje će željeti ponoviti.

Ponovno razmotrite G-točku

“Teško da bismo to mogli nazvati točkom”, kaže dr. Ian Kerner, seks-terapeut. Šaku savijte u obliku slova C s palcem na dnu i tako je stavite u nju, savjetuje stručnjakinja Uta Demontis. Potom pritišćite 1-2 sekunde, opustite, pa ponavljate “ljuljajući”. Za razliku od klitorisa, koji klika na trljanje, G-točka voli izravan pritisak.

Pitajte je jednom uživali

Ali samo jednom. “Učinite li to više puta, zvučat ćete nesigurno”, kaže psiholog dr. Massimo Stocchi. Zbunjena faca Upalila je samo Hughu Grantu. Davne 1999. godine.

Upotrijebite bočne strane jezika

“Ili donju stranu tijekom oralnog seksa – to bolje stimulira”, savjetuje Emily Dubberley, osnivačica ženama namijenjene seks-stranice cliterati.co.uk.

Slijedite pravilo desetke

Tu je riječ o maksimaliziranju vašeg udara. Prvih centimetar-dva njezine vagine najosjetljivije je područje. Dajte mu punu pozornost s devet plitkih prodora, koje slijedi duboki deseti, savjetuje Uta Demontis.

Potrebno je dvoje

Prof. Juliet Richters, istraživačica seksa, ustanovila je da je polovina žena svojim partnerima kazala da prekinu oralnu ili manualnu stimulaciju jer je predugo trajala. Da biste ubrzali stvari, poslužite se srednjim prstom i kažiprstom u njoj, a neka se na klitorisu izmjenjuju palac i jezik.

Spavajte na trbuhu

I potaknite nju na to. Studija koju je objavio časopis Dreaming pokazala je da ljudi koji spavaju na trbuhu s rukama pod glavom vjerojatnije imaju snove ispunjene seksom nego oni koji spavaju u drugim položajima. Time se povećava i vjerojatnost da će vas probuditi u 3 ujutro i tražiti još.

Prodrite u bit

Muškarci u prosjeku prodiru oko 3 do 7 minuta prije svršetka. No istraživanja su pokazala kako to nije dovoljno da uzbudi većinu žena. Protegnite svoju izvedbu mudrim pozicioniranjem: “Prodirite prema njezinoj G-točki”, savjetuje Stocchi. Tijelo potisnite prema dolje, ne prema njoj.

Pokrijte sve kutove

Lizanje gore-dolje nije dovoljno. “Prelazite preko klitorisa slijeva nadesno i kružeći”, upućuje U. Demontis. “Živčani završeci nisu ravnomjerno raspoređeni, stoga što više kutova pokrijete, to bolje.”

Usredotočite se

Za razliku od muškaraca, žene mogu “propustiti” orgazam čak i dok se on događa. Kad on počne, nastavite raditi upravo to što radite. Jedina iznimka od pravila “ne miči se” jest kad se ona pomiče tijekom oralnog seksa. “U tom slučaju, ona prilagođava svoje tijelo tako da su dodiru izloženi dijelovi na kojima djeluje najeksplozivnije”, kaže U. Demontis. Neka ona bude vaš vodič. Samo se igrajte onim što je pred vama i ne možete promašiti.

Miješajte

Istraživanje provedeno na Sveučilištu Indiane pokazalo je da se miješanjem pet različitih seksualnih činova tijekom jednog vođenja ljubavi dramatično povećava vjerojatnost da će ona doživjeti orgazam. Počnite “prljavim” govorom, pa nastavite oralnom i manualnom stimulacijom. Primijenite barem jedan položaj u kojem uspostavljate kontakt očima te jedan koji uključuje stimulaciju klitorisa, kaže Demontis. Misionarski položaj učinite zanimljivijim tako da ona skupi noge nakon što prodrete u nju – time se povećava trenje. Nećete se nažuljati, obećavamo.

Komentari

▲ Povratak na vrh