15 zanimljivih činjenica koje vode do (još) boljeg seksa!

Evo kako iz svakodnevnih situacija izvući maksimalnu korist za oboje!

1/ Lagana vožnja biciklom, ali s većim opterećenjem, to jest u višoj brzini, u četiri će tjedna povećati vašu razinu testosterona za 97 posto. To je osobito dobra vijest ako do partnerice putujete biciklom.

2/ Dok dvoje zaljubljenih razgovara, gledaju jedan drugoga u oči 75 posto vremena. Oponašajte to i njezin će vas mozak povezati s ljubavlju.

3/ Sjeckajte, kuhajte, perite, spremajte… Podjela kućnih poslova smatra se dokazom ljubavi.

4/ Umjereno potamnjela koža ženama je najatraktivnija. Umjereno, ne reš pečeno!

5/ Prakticirate li jogu jedan sat na dan, trostruko ćete dulje izdržati u krevetu. Prosjek je 7,3 minute, dakle dobit ćete još 14,6 minuta.

6/ Gotovo 73 posto žena izjavilo je da mrze prljave nokte te prljave i neuredne ruke kod muškaraca. Dodajte toplo maslinovo ulje vodi te time “zagladite” ruke.

7/ Androgeni hormon zadužen je za njezinu seksualnu žudnju. Njegova je koncentracija najveća između desetog i četrnaestog dana menstrualnog ciklusa. Pamtite, pišite, zbrajajte, oduzimajte…

8/ Na kuhinjskom stolu ostavite nekoliko časopisa. Kao i vas, nju će također privući vizualni podražaji. No nemojte pretjerivati i podmetati pornografske časopise – pristojne erotske fotografije učinit će svoje.

9/ Kod žena se tijekom sportskog natjecanja razina testosterona povećava 49 posto. Otiđite na partiju tenisa ili badmintona. Pobjeda je vaša, bez obzira na rezultat.

10/Kad uhvatite njezin pogled, uvucite obraze da vam čeljust izgleda isklesano. Žene traže muževne oznake koje indiciraju seksualnu moć.

11/ Gledanje filmova strave i užasa povećava razinu njezina adrenalina i priprema je za uzbuđenje. Kad joj srce počne lupati kao jureća lokomotiva, vrijeme je za akciju…

12/ Ležite li sat vremena na suncu, razina testosterona povećat će se za 69 posto, a to udvostručuje količinu seksa kojeg biste mogli imati u sljedećih osam sati.

13/Upotrebljavajte gel za tuširanje s mirisom sjemenki bundeve. Lagano će pojačati krvotok prema vašem penisu, a to će vam pomoći održati snažnu erekciju.

14/ Žene privlače muškarci koji dlake na prsima drže pod kontrolom. Idete li često u teretanu, trenirajte malo i trimerom.

15/ Stanite posred sobe. Žene prirodno gravitiraju prema središnjim područjima, a i bit ćete u njihovu vidokrugu četiri puta više nego da stojite negdje uza zid.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh