15 stvari na koje ona obraća pažnju kada se skinete

Pomoću ovih informacija zavirite u njezin mozak dok ste goli.

Prvo da riješimo jednu stvar: vjerojatno vas ne uspoređuje s Bradom Pittom. “Žene vas ne doživljavaju toliko drukčije kada ste goli“, kaže psihologica Jill Weber, autorica knjige Having seks, Wanting Intimacy. “Golo muško tijelo ih uzbuđuje manje od pomisli na seks.“

No, iako je pogled na vaše tijelo baš i ne uzbuđuje pretjerano, to ne znači da vas ne odmjerava. Cijelog.

“Studije koje su pratile pokrete ženskih očiju pokazale su da one odmjeravaju vas jednako koliko i vi njih“, kaže seksualna kolumnistica i spisateljica Tracey Cox. Stoga kada se skinete pred njom, imajte ove stvari na umu.

1. Gleda vaše ruke – posebice nokte

Ovo se vjerojatno događa prije nego se skinete, ali to je trenutak istine – a vaše će bakterije biti po cijelom njezinom tijelu. Naravno da ih gleda. Jesu li čiste?

“Mnoge žene smatraju da su muške ruke seksi. Zamišljamo kako nam rukama prelazite preko cijelog tijela, a naše uzbuđenje ovisi o izgledu vaših ruku“, kaže dr. Jennifer Landa iz centra BodyLogicMD u Orlandu. Obratite pažnju na higijenu i podrezujte nokte.

2. Kad smo već kod ruku, gleda vam i nokte na nogama

“Ne viđamo često vaša stopala ako nije ljeto, ali gruba koža na stopalima nije nimalo ugodna pod plahtama“, kaže Landa. Razmislite o pedikuri – ili namažite grube dijelove stopala s malo kokosova ulja.

3. Primjećuje i jeste li obrijani (ili niste)

Da li podrezujete ili brijete dlačice, ili ih puštate da divljaju?

“Većina žena se nada da stanje tamo dolje držite pod kontrolom. To poboljšava dostupnost određenim dijelovima i može povećati vašu osjetljivost.“

4. Primjećuje vaš izbor donjeg rublja

Sviđa joj se određena vrsta donjeg rublja, baš kao i vama na njoj. ”Neke vole uske gaćice, neke bokserice, a neke uske bokserice, ali obično znaju što im se sviđa. Ako želite saznati kako je impresionirati odabirom donjeg rublja, pitajte ju što joj se sviđa.“

5. Nada se da fino mirišite

Ako ste pametni, poslušat ćete ovaj savjet: “Amigdala se nalazi blizu olfaktornog bulbusa gdje osjet njuha počinje djelovati. Istraživanje mozga otkrilo je da amigdala ima jako veliku ulogu kada je riječ o seksualnosti. Mirisi i seks su blisko povezani, stoga joj dopustite da izabere miris koji trebate nositi u krevetu.

No, nemojte u potpunosti prikriti svoj prirodan miris, ”Feromoni su jako važan indikator privlačnosti koju žena osjeća prema vama“, kaže stručnjakinja za seks i veze dr. Wendy Walsh. ”Kada se ljudi pare, naši se imunološki sustavi spajaju i stvaraju snažnijeg potomka.“ Zato će joj biti privlačniji onaj muškarac čija biologija fino miriši.

Tuširanje i natapanje u parfemu skrivaju prirodan miris, što bi moglo omesti uzbuđenje. “Ako joj ne mirišite dobro, neće se uzbuditi“, kaže Walsh.

6. Razmišlja o tome kako ona izgleda

Kada skinete odjeću ona prati vašu reakciju na svoju golotinju. ”Ovo je zabrinjava više od ičega“, kaže Cox. “Idealna reakcija je da očima punim požude prelazite preko njezinog tijela i imate zadovoljan izraz lica.“

Isto tako, recite joj! “Najbolje što muškarac može učiniti je udijeliti joj seksi kompliment kako bi se smirila“, kaže Landa. ”Osim toga, možda vam i uzvrati komplimentom.“

7. Voljela bi da svjetlo nije tako jako

Kako bi olakšali i sebi i njoj, pokušajte sa svijećama, prigušenim svijetlom ili prebacite stari šal preko lampe.

Nitko se ne osjeća ugodno i seksi pod jarkim svjetlom. Ipak, želite ju vidjeti, stoga potpuni mrak isto ne dolazi u obzir.

8. Provjerava imate li erekciju

Želi znati da vas napaljuje. ”Ako nemate erekciju, prva pomisao će joj biti da je problem u njoj“, kaže Cox.

Ako se dolje ništa ne događa, nasmijte se i recite, ”Malo pričekaj“, kako bi se uvjerila da je to rezultat vaše nervoze, predlaže Cox.

9. Gleda koliko je velik

Je li veličina bitna? Prema studiji iz 2013. godine objavljenoj u časopisu Proceedings of the National Academy of Science – bitna je – ali važni su i ostali faktori poput visine, oblika tijela i veličine penisa kada nije u erekciji.

Stoga se opustite, nije bitna samo veličina.

“Nije istina da žene vole muškarce s ogromnim penisima. To često seks čini neugodnim, čak i bolnim. Ako imate penis prosječne veličine, opustite se. Čak i ako je manji od prosjeka, nemojte paničariti.“

10. Obraća pažnju na detalje

Sjećate se onoga što smo rekli za Brada Pitta? Malo smo lagali: “Žene više primjećuju detalje nego muškarci. Veća je vjerojatnost da će zamijetiti madež na vašim leđima, tragove sunčanja ili kakva imate koljena“, kaže Cox.

Ipak, ona ima više razumijevanja. ”Ženama su privlačnija lica od tijela i češće padaju na muškarca nego na tijelo.“

11. Misli, ‘Jesi li dovoljno velik muškarac za mene?’

Žene vole dobre dečke u svakodnevnom životu, ali žele snažnog i dominantnog muškarca u krevetu, kaže Walsh.

U ovom trenutku počinje vas odmjeravati u tom smislu. ”Seks bez pristanka je broj jedan među seksualnim fantazijama u raznim kulturama.“ Kasnije, kada ćete joj pružati oralni seks, čvrsto joj stisnite bokove kako se ne bi mogla micati. To će je još više uzbuditi.

12. Pita se hoćete li razgovarati s njom o seksu

Najvažniji dio tijela u krevetu su usta, kaže Walsh.

Pita se želite li ju pitati o njezinim željama i fantazijama. Što su žene više uključene i poželjne, to će se više uzbuditi.

13. Pita se imate li spolnu bolest

Žao nam je dečki – to je uvijek aktualno pitanje i razlog za zabrinutost. ”Opće je poznato da 1 od 4 muškarca ima klamidiju, koja može dovesti do raka grlića maternice.“

Zanima ju jeste li dovoljno otvoreni da razgovarate o zaštiti, ili smatrate da ona ne očekuje od vas da koristite kondom. Otvoren razgovor o zaštiti ili o spolni bolestima će je umiriti.

14. Osjeća vaše samopouzdanje

Dajte sve od sebe: “Muškarac koji izgleda ili se ponaša kao da točno zna što radi jednostavno je seksi, posebice kada je zaista i dobar“, kaže Ward.

15. Želi kontakt očima

Za nju, ovo pokazuje jeste li prisutni u potpunosti, kaže Ward. ”Želite ju? Gore li vaše oči od strasti i gladi za njom, ili je vaš pogled mlak?“

Komentari

▲ Povratak na vrh