13 sretnih trikova kako povećati njezinu želju za seksom!

Ponekad je dovoljno samo malo promijeniti rutinu, ili posegnuti za novim trikovima koji će je iznenaditi - na vrlooo pozitivan način ;-)

1/ Jezikom stimulirajte područje od ključne kosti do njezina vrata te joj dahćite na uho. Gotovo 90 posto žena priznaje da ih uzbuđuje dahtanje muškaraca.

2/ Masaža uljem noćurka te vitamini C i E povećat će njezinu seksualnu želju te učestalost orgazma.

3/ Iskušajte stiskavac. Vaša partnerica neka legne potrbuške i prekriži noge. Njezina će vagina biti uža, a dodatno će trenje pojačati užitak.

4/ Kad ste u krevetu s partnericom, uzmite gutljaj šampanjca, a potom je oralno zadovoljavajte – mjehurići će je izludjeti.

5/ Partnerica će brže doživjeti orgazam ako je tijekom oralnog seksa stimulirate gornjom površinom jezika. Naime, nešto je hrapavija pa će to skratiti put do orgazma.

6/ Usporite osmijeh. Muškarce koji lagano šire smiješak preko lica žene su ocijenile privlačnijima, velikodušnijima i pouzdanijima.

7/ Imate problem s preuranjenom ejakulacijom? Iskušajte razne prezervative. Neki su iznutra premazani posebnim lubrikantom koji pomaže u zadržavanju orgazma te produljuje erekciju.

8/ Nježno grickanje pojačava dotok krvi prema površini kože, a to vas čini osjetljivijima na dodir.

9/ Pronađite G-točku. Stavite prste u nju te oponašajte pokret prstima kao kad nekog prizivate.

10/ Otpustite njezine kočnice. Povlačite penis po njezinim unutarnjim i vanjskim usnama – tako ćete joj pokazati da vam se sviđaju i da su vam seksi.

11/ Rektalna stimulacija i te kako je može uzbuditi. Istovremeno nježno stimulirajte vaginu i anus.

12/ Ponovno buđenje doživjet ćete 15 minuta prije održite li seksualni kontakt s partnericom. Da, dobro ste pročitali, nemojte spavati nakon prvog orgazma.

13/ Stisnite play. Razina uzbuđenja povećat će se ako je izložena glazbi brza tempa i jednostavne ritmičke strukture.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh