10 znakova koji pokazuju kolika je seksualna kemija između vas

Za početak, sve će se činiti jednostavno prirodno.

Važno je znati kako, unatoč svoj važnosti seksualne kemije, ona neće stvoriti ni prekinuti ljubavnu vezu. Zato se nemojte početi znojiti ako mislite da seks u vašoj vezi zahtijeva puno više truda – to je obično jednostavno tako. Ipak, imati jednak libido, iako prava rijetkost, definitivno je šlag na torti.

1. Možete komunicirati verbalno, ali i neverbalno
Osjećate se poput dvije duše u jednom tijelu. Možda znate točno kakav prljavi razgovor voli ili se možete pogledati i bez komunikacije znati točno što jedan od drugoga u tom trenutku želi. Kako god bilo, komunikacija nikad nije bila problem.

2. Imate čvrsto povjerenje jedno u drugo
Dobar seks i povjerenje idu jedno uz drugo poput lonca i poklopca. Postoje oni očiti dijelovi – znate da vaš partner ne boluje od spolno prenosivih bolesti i da koriste zaštitu. S druge strane, postoji i onaj ne toliko očiti dio – onaj u kojemu se s njim/njom osjećate slobodno, samopouzdano i znate da jedno drugome nećete učiniti ništa što će vam na bilo koji način naštetiti.

3. Ne bojite se eksperimentirati
Upravo zbog tog povjerenja imate savršenog partnera s kojim možete isprobavati nove stvari. Ne bojite se pokušati jer znate da će vaš partner prestati u sekundi ako odlučite da vam se određena radnja ipak ne sviđa. U svakom slučaju, seks nikada nije dosadan.

4. Oboje ste spremni za seks u sekundi
Ponekad je nevjerojatno koliko jako možete uzbuditi jedno drugo. Surađujete savršeno do te mjere da se baš nikad ne osjećate kao da vam seks nedostaje.

5. Na seks nikada ne gledate kao na obavezu
Nikad se ne osjećate kao da to morate obaviti, ali ni kao da se seksate samo da biste rekli da ste se seksali, pa čak niti onda kad je jedan napaljen pa drugi to radi samo za njega. Seksate se često i uglavnom vam to dolazi potpuno prirodno.

Opširnije na Cosmopolitan.hr.

Komentari

▲ Povratak na vrh