10 trikova uz pomoć kojih će penis izgledati – veći!

Ne biste vjerovali kakve banalne stvari utječu na njegovu (ne)moć!

1/ Elminirajte stres
Jeste li znali da se penis uvlači unutar tijela kad ste pod stresom? Naime, stres otežava cirkulaciju do genitalija, pa je erekcija manja i mekša, a teško i postižete uzbuđenje.

2/ Prestanite pušiti
Studija Sveučilišta u Bostonu još je 2010. otkrila kako su penisi pušača u erekciji u prosjeku manji od penisa nepušača. Naime, kod erekcije je najvažnija cirkulacija i protok krvi, a uske arterije pušača ograničavaju protok krvi do najvažnijeg organa – uzrokujući manju dužinu i obim na vrhuncu.

3/ Vježbajte erekciju
Upravo tako, da biste imali kondiciju – morate vježbati! Otkrijete li da su vaše erekcije ograničene zbog nedostatka uzbuđenja tijekom dana, ne brinite, vaš će mozak odraditi posao i postići ćete erekciju u snu (čak iako nije erotski). Istraživanja su pokazala da je penis savršeno sposoban postići erekciju tri do pet puta tijekom noći – i bez vrućih snova!

4/ Smršavite i hranite se zdravije
Gubljenje masnih naslaga neće povećati penis, no ako znate da višak kilograma vizualno smanjuje penis, onda znate i zašto trebate smršaviti, zar ne? Važno je izgubiti ‘šlaufe’ oko trbuha, pa jedite manje mesa i sira, a u prehranu uključite puno više voća i povrća.

5/ Nosite ‘prsten’ ili koristite pumpicu
Prsten oko vašeg ponosa povećat će njegov obujam, a kako istodobno sprječava i protok krvi iz penisa rezultat će biti – čvršća erekcija. S druge strane, pumpica dovodi krv do penisa i trenutno ga povećava.

6/ Uredite intimnu zonu
Što su kraće dlačice u intimnoj zoni, to će vaš penis izgledati veći! Nikako ne uklanjajte sve dlačice, jer ćete postići suprotan efekat i izgledati kao nevini tinejdžer, a to nije nimalo seksi.

7/ Oralna stimulacija
Istraživanje koje je otkrilo prosječnu dužinu i obujam penisa muškaraca (14,2 cm i 12,1 cm) također je pokazalo da su ispitanici imali u prosjeku veću erekciju nakon oralnog seksa, nego muškaraci koji su masturbirali.

8/ Tuširanje toplom vodom
Toplina povećava protok krvi što će trenutno povećati i veličinu vašeg spolnog organa, a istodobno uzrokovati da vaši testisi vise niže.

9/ Trik s navlačenjem
Ovom triku pribjegavaju i najveće porno zvijezde. Nakoliko poteza navlačenja penisa prema dolje može ‘dodati’ nekoliko centimetara i vizualno ga povećati. Istodobno vaš će penis izgledati veći, ali još uvijek neće biti u erekciji. Čestitamo, upravo ste postigli savršen balans između opuštenosti i vrhunca!!!

10/ Ispravite se
I previše sjedenja na radnom mjestu može izazvati tenzije u preponskim mišićima te rezultira manjom erekcijom. Stručnjaci preporučuju masažu karlice –kružnim pokretima masirajte područja oko genitalija – poput unutrašnjosti bedara, donjih trbušnjaka i gluteusa.

Komentari

▲ Povratak na vrh