10 poteza koji će vam osigurati ‘repete’ ispod plahti!

Za potpuni tjelesni užitak potrebno je tako malo... a dobijete tako puno!

1/ Pronađite slavljenicu koja izlazi iz tridesetih. To je dob kad je žena na seksualnom vrhuncu. A o iskustvu da ne govorimo…

2/ Vrhovima prstiju lagano je masirajte po stražnjem dijelu vrata. To će je uzbuditi, a možete to raditi i na javnome mjestu.

3/ Riječi koje posebno naglašava ili ponavlja riječi su koje su joj duboko urezane u svijest i podsvijest. I vi počnite upotrebljavati te riječi kako biste pronašli mjesto u njezinoj glavi, a tada biti i bolje seksualno povezani.

4/ Šanse za reprizu pod plahtama povećat će se milovanjem jer ono povećava lučenje oksitocina.

5/ Učvrstite svoje PC mišiće (mišiće dna zdjelice) koji kontroliraju zadržavanje mokraće. Jači PC mišići dat će vam veću kontrolu nad orgazmom.

6/ Poslužite li se vibratorom da joj stimulirate koljena (takozvanu K-točku), povećat će se napetost mišića koji vode prema vrhu nogu, a to može rezultirati snažnijim orgazmom. Ne vjerujete? Testirajte…

7/ Kivin-metoda: stavite po jedan prst sa svake strane klitorisa pa lagano prelazite jezikom naprijed-nazad uzduž klitorisa, a uz to masirajte i međicu.

8/ Šapćite joj na desno uho. Žene reagiraju na seksualnu sugestiju upućenu na to uho jer je primljena s “radne” strane mozga.

9/ Ženama ste privlačniji gledate li ih u oči 60 posto vremena. To im tijelo preplavi feniletilaminom.

10/ Kad se približite orgazmu, dišite duboko. Duboko disanje može dovesti do takozvanog opuštajućeg orgazma – što je potpun tjelesni užitak.

Komentari

▲ Povratak na vrh