10 položaja koji praktički garantiraju njen orgazam

Ovi pokreti će pogoditi – u sridu.

Ako želite da vam susjedi zavide na vašem seksualnom životu, prije svega morate znati kako na pravilan način stimulirati njen klitoris.

“Istraživanja su pokazala da je klitoralna, a ne vaginalna stimulacija, ključ za ženski orgazam”, kaže seksualni terapeut Ian Kerner, doktor knjige She Comes First.

S obzirom da njen klitoris može biti od 2.5 pa sve do 4 centimetra od ulaza u vaginu, većina seksualnih položaja neće upaliti, kaže Kerner.

Isprobajte ovih 10 poteza koje preporučaju stručnjaci ako želite njenom klitorisu iskazati ljubav – a njoj priuštiti orgazam koji nikad neće zaboraviti.

pretzel-dip

(O)perecite se!

Već znate koliko su pereci ukusni, ali ispreplitanje vaših tijela u obliku pereca vam garantira još veći užitak. Zaboravite na prodiranje, koncentirajte se na trenje i rezultati će biti urnebesni.

“Poanta ovog položaja je u konstantnom spajanju i trljanju jedno o drugo”, kaže Kerner. Upravo će to trljanje stimulirati njen klitoris.

Ako ovo “ne pali”: Nagnite tijelo unazad. Ako se nagnuti naprijed, lakše je manualno stimulirati, kaže Kerner, ali kada ste nagnuti unazad imate najbolji kut spajanja s partnericom.

face-off

Licem u lice

Ovaj položaj je sam po sebi dovoljno intiman, pa je dovoljno samo malo pažnje usmjeriti na njen klitoris kako bi “prelili čašu”. Ona si može pomoći rukama, ali možete i zbližiti tijela te jednako dobro odraditi posao bez ruku.

Trljanje jedno o drugo će pomoći njoj da dobije potrebnu stimulaciju, kaže Kerner.

Ako ovo “ne pali: Čvrsto je primite i dopustite joj da se nagne unazad kako bi klitoris imao više kontakta s vašim tijelom.

Gledajte to kao grljenje dok plešete, kaže Kerner. Uz vašu podršku, ona može uhvatiti pravi ritam.

leap-frog

Skakutava žaba

I dok je ovaj položaj odličan za stimulaciju G-točke, jednako je dobar i za njen klitoris.

Kada ste u udobnom položaju, pokušajte zavući ruke ispod nje kako bi stimulirali klitoris, savjetuje Kerner.

Ako ovo “ne pali”: Ako vam zbog “unutra-van” akcije teško držati ruke na pravom mjestu, trljate se o nju u krugovima. Manje “unutra-van” pokreta će poboljšati povezanost između vaših tijela.

missionary

Nema do misionarskog položaja

Misionarski položaj je možda poznat već stoljećima, ali nije uzalud toliko dugo ostao na vrhu popisa omiljenih. Pritom bi bilo odlično da se više koncentirate na spajanje tijela, a ne toliko na prodiranje, kaže Kerner.

Ako joj se sviđa snažniji dodir, uđite duboko u nju tako da vam zdjelica pritišće njen klitoris.

Ako ovo “ne pali”: Povucite cijelo tijelo naprijed. Ako jašete malo više, bit će tu svega, a ne samo “unutra-van”, kaže Kerner.

Naime, svaki put kada želite ući malo dublje, morat ćete pomaknuti tijelo malo dolje, što znači da će vaša zdjelica i korijen penisa masirati njen klitoris.

rear-entry_0

Psećji položaj – njen najbolji prijatelj

Ovaj položaj može biti posebno dobar ako imate duge ruke, ali i bez toga možete uživati.

Ona se ne može nikako stimulirati jer stoji na obje ruke, ali se zato vi možete nagnuti naprijed i rukama nježno masirati klitoris, kaže Kerner.

Ako ovo “ne pali”: Nagnite se još više, tako da vaše ruke mogu ostati stisnute uz njen klitoris, ili se prebcite iz “unutra-van” u nježnije trljajuće pokrete. Na ovaj način će se ona moći jednom rukom igrati s klitorisom dok vi prodirete u nju.

reverse-scoop

Obrnuta žlica

Želite biti jedno? Ovaj položaj nudi najbolje od oba svijeta: krajnja blizina vašeg partnera i dovoljno klitoralne stimulacije.

Kada ste oboje u udobnom položaju, ona sama može kontolirati trrljanje o vašu nogu, objašnjava Kerner.

Ako ovo “ne pali”: Jedan od vas se može spustiti malo niže, ako želite maksimalno iskoristiti ovaj položaj. Obzirom da ste okrenuti jedno prema drugome i ležite bočno, tko god želi može bez problema rukama masirati svog partnera, savjetuje Kerner.

the-seashell

Morska školjka

Nema boljeg položaja od njenog potpunog otvaranja. Kada je njena stidnica kompletno izložena, puno je prostora za klitoralnu, ali i unutarnju stimulaciju, kaže Kerner.

Ako ovo “ ne pali”: Postavite se malo više, tako da vaša zdjelica pada točno na njen klitoris, savjetuje Kerner.

the-pinball-wizard

Fliper majstor

Ključ ovog položaja jer u što većoj bliskosti, nakon čega morate mijenjati smjer svojih pokreta. Umjesto normalnog prodiranja, pomičite njeno tijelo u svim smjerovima, pritom ga čvrsto držeći priljubljeno uz vaše.

Ako ovo “ ne pali”: Stabilizirajte njeno tijelo (možda će se morati spustiti s vrhova nožnih prstiju osim ako je možete držati jednom rukom), i dirajte je po klitorisu baš kako ona želi.

the-om

Ommmm

Ako želite dugotrajnu klitoralnu stimulaciju, udobno se smjestite u ovaj položaj i ostanite tako neko vrijeme.

Stisnite se što više jedno uz drugo i trljajte se koristeći tijelo svog partnera. Ovdje je ključ u kontaktu njenog klitorisa i vaše zdjelice.

Ako ovo “ne pali”: Zamijenite uloge, savjetuje Kerner. Dopustite njoj da se trlja o vas i nađe najbolji položaj.

valedictorian

Diplomac

Ovaj lagani prijelaz iz misionarskog položaja možda vam se na prvu ne čini kao “prijatelj klitorisa”, ali postoji jedan mali trik koji će popraviti raspoloženje: jašite visoko i pritom je pritisnite svojoj težinom, kaže Kerner.

“Ovo je sjajan položaj koji osigurava puno kontakta i trljanja”, tvrdi Kerner.

Ako ovo “ne pali”: Umjesto da vi radite sav posao, dopustite joj da stavi ruke oko vaših leđa te kontrolira trljanje kada se vi stisnete uz nju.

Dodatni pritisak je možda upravo ono što joj treba za veliki O.

Komentari

▲ Povratak na vrh