10 muškaraca i žena otkriva koliko su se najviše puta seksali u jednom danu

Bit ćete impresionirani, a možda i malo zabrinuti.

Kao što ste često čuli u svlačionici, muškarci se vole hvaliti koliko su se puta seksali u jednom danu. U potrazi za orgazmičkim užitkom, parovi ruše osobne rekorde ali i riskiraju iscrpljenost, dehidraciju…

Pitali smo 10 muškaraca i žena da nam otkriju svoje tajne o ovoj temi. Pripremite se da zapljeskate!

“Šest puta u 12 sati”
“Muž i ja smo jednog vikenda zaglavili u New Yorku zbog snježne oluje. Te subotu nismo mogli ni izaći van ni doista ništa činiti, pa smo počeli s jutarnjim seksom i odlučili imati ‘dan za krevet’. Učinili smo to šest puta u 12 sati.” – Barbara F.

“Bio sam super-dehidriran”
“Mislim da smo prošli četiri kruga, ali nisam svaki put doživio orgazam. Također mislim da sam tada totalno dehidrirao, što je vjerojatno i bio razlog zašto nisam doživio orgazam. Zato smo morali piti puno tekućine i koristiti puno lubrikanata, no svejedno bilo je zabavno.”- Josip M.

“U određenom trenutku to jednostavno postaje neugodno”
“Imala sam vrlo uzbudljiv seks s tipom s kojim sam se tek počela viđati, pa smo došli na ideju da vidimo koliko to možemo raditi u 24 sata. Seksali smo se četiri puta i vjerojatno smo mogli i više, ali u određenom trenutku to jednostavno postane fizički neugodno. I naporno.” – Helena P.

“Kihnula sam sljedeći dan i vagina me zaboljela”
“Kad si tinejdžer koji je upravo otkrio seks, želite to činiti što je više puta moguće. Njegovi su roditelji jedan vikend bili izvan grada, pa smo se seksali na raznim mjestima, uključujući i u kadi punoj vode. Kada sam kihnula sljedećeg dana, vagina me zaboljela.”
– Branka T.

“… i opet smo se spetljali”
“Jednom sam bio na izletu s hrpom prijatelja na plaži i spetljao se s prijateljicom već prve noći. Svršio sam vrlo brzo, pa mi je bilo neugodno. Ali nekoliko dana kasnije, kada samo bio jako pijan, opet smo se spetljali. Na kraju smo se seksali još tri puta tijekom noći te jednom ujutro.” – Robert A.

“Trebali smo ići na ronjenje i planinarenje, ali vrijeme je bilo grozno”
“Kad smo supruga i ja bili na medenom mjesecu, imali smo u planu ronjenje i planinarenje, no vrijeme je bilo vrlo loše. Umjesto da se uzrujavamo, supruga je sugerirala da vodimo ljubav onoliko puta koliko nam se da. Rekord je bio pet puta u jednom danu.” – Zvonimir N.

“Tijekom seksa doživjela sam više orgazama”
“Na faksu sam se spetljala s tipom i s njime provela cijeli dan seksajući se i gledajući filmove. Sjećam se da smo imali odnos četiri puta, ali tijekom jednog odnosa doživjela sam višestruke orgazme.” – Sara D.

“Nije bilo zabavno kao što sam mislio da će biti”
“Vodio sam ljubav sa suprugom sedam puta zaredom. Iskreno govoreći, nije bilo tako zabavno kao što sam mislio da će biti. Pokušavali smo zatrudnjeti, supruga je pratila dane ovulacije. Jedan dan sam javio na posao da sam bolestan a onda smo se seksali cijeli dan. Bilo je to ipak previše, jer me penis u jednom trenutku počeo boljeti.” – Branko E.

“Osjećam da je to dovoljno za mene”
“Najviše sam dvaput u danu imao odnos. I to je sasvim dovoljno po meni. Ne želim to činiti previše puta u kratkom roku, jednostavno ne želim prestati cijeniti koliko je seks lijep.” – Neven A.

“Veliki dio vremena radili smo ne-turističke stvari”
“Negdje na trećoj godini naše veze, moj je dečko otišao na studijsko putovanje u Francusku. Otišla sam ga posjetiti tijekom vikenda i seksali smo se četiri puta tog dana. Puno je to vremena mimo turističkih razgledavanja, ali nismo se žalili!” – Marijana L.

Komentari

▲ Povratak na vrh