Iritantne stvari koje činite tijekom seksa

Ono što smatrate zavodljivim u stvarnosti može biti odbojno.

Čim se počnete redovito seksati, počinjete razvijati repertoar seksualnih tehnika – provjerenih načina kako ženu natjerati da stenje i stalno se vraća po još. Ali što ako je vaše metode odbijaju?

„Nedovoljno educiramo muškarce o seksualnosti“, kaže Monica Lieser bračna i obiteljska terapeutkinja i autorica knjige 14 Days of Foreplay.

„Misle da moraju biti zaduženi za sve – i znati što rade. Zbog toga samo popunjavaju praznine.“

Seksualna improvizacija ponekad pali, ali ponekad je samo iritantna. Za koliko prekršaja u spavaćoj sobi ste odgovorni ili ih priznajete? Nastavite čitati kako biste saznali – i naučili alternative pokrete za kojima će ona žudjeti idući put.

annoying-things-01

NE SKIDATE ČARAPE

Možda volite da vam je toplo za stopala – ili mislite da su dokoljenke erotične jednako kao kada ona nosi štikle u krevetu.

U krivu ste. Ženama to ubija volju: „Jednostavno nije vizualno privlačno“, kaže Lieser. „Izgledate poput dječačića – a njih ne želimo povezivati sa seksualnošću.“

Još jedna ne baš nevina implikacija: sportske čarape za vrijeme seksa djeluju kao da samo želite obaviti posao na brzinu – pa se čak ne želite niti skinuti do kraja.

Ako vam se sviđa ideja da ostanete djelomično odjeveni, ostavite hlače da vam vise oko gležnjeva umjesto da skinete sve osim čarapa, predlaže Lieser.

annoying-things-02

STALNO DODIRUJETE MJESTA KOJA VAM JE ZABRANILA

Svaka žena ima područja na tijelu – često trbuh ili bedra – koja ne želi da dirate jer nije zadovoljna njima. Ako konstantno pokušavate ta osjetljiva područja uključiti u seksualne igrice, nećete umanjiti nelagodu koju osjeća.

„Ako pokušavate staviti ruku na taj dio tijela, čak i zato što mu se divite, brzo ćemo se zatvoriti“, kaže DeAnna Lorraine, savjetnica za izlaske i veze iz Los Angelesa.

To može ukazivati i na manjak maštovitosti: „Očito je da taj frajer ne zna nikakve druge poteze.“

Ako stvarno ne možete držati ruke podalje, objasnite joj zašto volite to određeno mjesto.

Recite: „Razmišljao sam o (ubacite radnju koja uključuje taj dio tijela). Možemo li to isprobati? U svakom trenutku možemo stati.

„Ima nešto seksi u tome jer je ona uključena u proces. To je zajednička odluka.“

annoying-things-03

PUŠTATE NJU DA OBAVI SAV POSAO KADA JE GORE

Poza u kojoj je ona gore, ženama predstavlja seksualnu moć – no to ne znači da se ona želi seksati sa crknutom ribom.

Čak i kad ona ima kontrolu, treba joj partner koji sudjeluje. „Ne znamo uvijek što trebamo činiti jer smo naviknute da je muškarac gore“, kaže Lorraine. Ako samo beživotno ležite nećemo dobiti potrebne smjernice.

„Zbog toga se žena može osjećati loše – u smislu, što on očekuje od mene?“, kaže.

Ako vam se sviđa ideja da ona preuzme kontrolu, trebate ostvariti nekakav fizički kontakt: dirajte je po grudima, milujte po leđima ili je samo zgrabite za stražnjicu.

annoying-things-04

STALNO JE ZOVETE MALA

Povremeno „mala“ ili „srce“ može biti znak povezanosti. Ali pretjerivanje s generičkim nadimcima ne zvuči slatko niti zavodnički.

„Prestaje biti osobno – kao da niste s njom“, kaže Lieser.

Možete se držati njezinog imena – svidjet će joj se kako izvikujete njezino ime na vrhuncu užitka – u intimnijim trenucima zovite je nadimkom za koji nitko od vaših prijatelja ne zna.

„Bolje je imati određeni nadimak za djevojku poput, Rupica na bradi ili Pjegica – nešto što je samo između vas dvoje, umjesto ‘mala’ ili ‘maco’“, kaže Lorraine.

annoying-things-05

BULJITE U NJENU VAGINU

Gledajte, svi oni intrigantni nabori su fascinantni. Ali ako joj buljite u privatne dijelove tijekom oralnog seksa, neće joj biti ugodno – nekako je jezivo.

„Malo gledanja i divljenja je u redu. Ali nemojte sav fokus prebaciti na to.“

Znači: U redu je komplimentirati njenu vaginu – na taj način će se lakše opustiti za vrijeme oralnog seksa – čak joj možete reći i da volite gledati kako ulazite u nju. Samo nemojte piljiti.

annoying-things-06

PREVIŠE ZAPOVIJEDATE U KREVETU

Može biti erotično kada vam je rečeno što točno trebate raditi među plahtama – ali zapamtite, postoji razlika između preuzimanja inicijative i kontrole.

„Lijepo je kada je muškarac zadužen za sve i zrači samopouzdanjem“, kaže Lieser. „To je potpuno različito od zapovijedanja nekome.“

Kako znati jeste li pretjerali? Jedan jasan znak: namjestili ste je u pozu koju nikada prije niste isprobali. „Jednostavno ste pretpostavili da će pristati“, kaže Lieser.

Ako želite biti dominantni, zapovijedite joj samo stvari koje ste već ranije isprobali – i oboje uživali u tome.

annoying-things-07

RUČNA STIMULACIJA JE VAŠ PRVI POTEZ

Vama je to odličan način za podizanje raspoloženja prije glavnog događaja – ali njoj stimulacija klitorisa djeluje prenapadno.

„Muškarci misle da je ženu potrebno stimulirati rukom kako bi se napalila. Ali nema ništa uzbudljivo (njoj) u tome da stavite prst u njezinu vaginu koja nije navlažena. Štoviše, upravo ste je udaljili od sebe za 2 metra.“

Najdjelotvorniji način kako da se navlaži: dirajte je svugdje osim po genitalijama. To će potpaliti njezinu strast i pomoći joj da se navlaži – tek tada je spremna da se uputite u južne dijelove njezina tijela.

annoying-things-08

IZNENADA JOJ POČNETE PRIČATI PRLJAVO

Ne govorimo o uobičajenim frazama u trenucima strasti – to je u redu. Mislimo na iznenadne ispade eksplicitnih besmislica.

„Vi ste u glavi bili spremni na to, ali ona nije“, kaže Lieser. „Zato je uhvaćena nespremna.“

Drugim riječima, u glavi ste skupili potrebnu količinu podražaja i prljavi govor vam je djelovao prikladno, ali ona je uhvaćena nespremna.

„Mora postojati nekakav uvod. Započnite s uobičajenim seksi govorom, a zatim joj recite, ‘Imam novu ideju. Želiš li je čuti?’ Na taj način će se moći pripremiti.“

annoying-things-09

NAPADATE NJEZIN KLITORIS

Do orgazama se ne dolazi uništavanjem klitorisa. „Muškarci razmišljaju ‘klitoris, klitoris, klitoris’ – misle da se sve mora vrtiti oko njega i zato se toliko fokusiraju na to. Ali nisu svjesni koliko je on osjetljiv. Ne morate ga dotući ili ga učiniti jedinom fokusnom točkom.“

Umjesto stimulacije najvećom brzinom, započnite polaganim milovanjem klitorisa – i dopustite njezinom tijelu da vam kaže kada je vrijeme za isprobavanje novih poteza.

„Ponekad će žene pomaknuti partnerov prst u stranu ili ga malo odmaknuti jer klitoris postane preosjetljiv“, kaže Lorraine.

annoying-things-10

TRUDITE SE IZDRŽATI ŠTO DUŽE

Vjerovali ili ne, maratonski seks neće povećati njezino zadovoljstvo. Ali će je natjerati da u glavi sastavlja popis namirnica koje mora kupiti u trgovini ili smišlja odjevnu kombinaciju za sutra.

„Muškarci stalno slušaju o izdržljivosti, pa misle da seks mora trajati duže kako bi bio bolji“, kaže Lorraine. „Ali kad traje i traje, postiže se dojam kao da cjepate drva.“ (Ona to uspoređuje kao masiranje istog mjesta 45 minuta bez prestanka. Nije zabavno, zar ne?)

Kako možete znati je li se isključila? „Prestat će proizvoditi zvukove, ili će se prestati truditi – osjetit ćete da je omlohavila“, kaže Lorraine. Neka vam to bude znak da dovršite cijelu priču.

Komentari

▲ Povratak na vrh