Putovanje Sjevernom Amerikom

23 dana, 110 sati vožnje, 10.000 km po Sjevernoj Americi...

Ako vam nedostaje inspiracije i motivacije za putovanjima, pogledajte ovaj 6-minutni video roadtripa kroz više od 15 nacionalnih parkova širom SAD-a.

Zaboravite na Miami i New York, ovo je prava Amerika… (2. dio)

Nakon odvoženih oko 5000 km i prizora kakvih se rijetko viđaju bilo je vrijeme za drugu dionicu puta i narednih 5000 km. Mislili smo da nas prirodne ljepote Amerike više ne mogu iznenaditi, ali one su svakim kilometrom postojale sve bolje i bolje.

Zaboravite na Miami i New York, ovo je prava Amerika... (1. dio)

Ako mene pitate, SAD je jedna od najboljih država na svijetu za roadtrip. Kako bih vama olakšao izbor sastavio sam popis najvažnijih destinacija koje nikako ne želite propustiti. I da, među njima nema gradova, samo priroda...

S brda na brdo po San Franciscu

Prva asocijacija koja vam padne na pamet kad kažete San Francisco su Alcatraz i Golden Gate most, no San Francisco je nešto puno više od te dvije znamenitosti.

Život je putovanje, a ne destinacija

Put od Los Angelesa do San Francisca poznatom Pacific Coast Highway rutom svrstava se među nezaboravna road trip putovanja. Osim pogleda na ocean i velike valove, kompletan krajolik će vas oduševiti. Vijugava cesta iza uglova skriva divne poglede, koji će vas ostaviti bez teksta.

Kako vidjeti glavne atrakcije Los Angelesa za tri dana

Los Angeles središte je filmske i televizijske industrije, grad sa najviše kazališta i muzeja u cijelom SAD-u. Poznat je i po street artu, arhitekturi, koncertima i mnogim drugim zanimljivostima. Evo koja od njih morate vidjeti kada stignete u Grad Anđela.

Kako putovanje učiniti zabavnijim, ali i jeftinijim

Donosimo savjete kako uz malo pripreme vaše putovanje može biti poučno, zabavno, a i nećete ga morati otplaćivati narednih par godina.

Kristijan Iličić

Zašto volim putovati?

Nikada nisam mogao pronaći jedinstven odgovor na to pitanje pa sam razmisljajući o sad već zavidnoj zbirci putovanja s više od 50 država u „dosjeu“ shvatio da jedinstven odgovor ne postoji. Razmišljajući o svim svojim putovanjima u meni se miješa bujica emocija, onakvih kakve niti jedna materijalna stvar nikada nije ni blizu uspjela izazvati.

Stvorena za putoholičare i avanturiste - Napapijri kampanja jesen/zima 2016.

Kreativan spoj prirode i grada koji poziva na avanturu.

▲ Povratak na vrh