Znanstvene radionice u Njivicama na otoku Krku

Posjetite znanstvene radionice u režiji National Geographic Hrvatska s atraktivnim zadacima i pokusima koji će ispuniti vrijeme malima, ali i njihovim roditeljima tijekom odmora

Ukoliko ljetujete na Krku svakako povedite svoje mališane u Njivice 21. i 22. srpnja od 14 do 16 sati na znanstvene radionice u režiji National Geographic Hrvatska.

Atraktivni zadaci i pokusi ispunit će vrijeme vašim mališanima tijekom odmora, a kroz igru i praktičan rad djeca će s lakoćom savladati dijelić znanosti kroz teme iz raznih područja koje obrađuje i National Geographics Hrvatska. Djecu će u igri i učenju poučavati i pratiti stručni animatori, osposobljeni za tematiku koju predaju, a zanimljivim detaljima potaknut će ih da upoznaju svijet oko sebe i postanu budući čitatelji kvalitetnog štiva. Znanstvene radionice temom će pratiti i atraktivna događanja na otoku Krku koje svakako morate doživjeti, a gost radionica je glavni urednik National Geographic Hrvatska Hrvoje Prćić.

Mjesto, datumi i teme radionica:
21. srpnja – Rimska antika, 14:00 do 16:00 sati, Lounge bar Plava terasa, Njivice Hotels and Camp Resort

Djeca će naučiti kako se slaže tradicionalna rimska odjeća toga i lovorov vijenac, kroz igru će savladati i rimske brojeve, a edukatori i glavni urednik National Geographic Hrvatska upoznat će ih s djelićem civilizacijskih tekovina i izuma drevnih Rimljana, kao što su katapult i vodovod (akvadukt). A imat će priliku sami izraditi maketu akvadukta.

→ 22. srpnja – Festival sladoleda, 14:00 do 16:00 sati, Lounge bar Plava terasa, Njivice Hotels and Camp Resort
Na radionici će djeca na zabavan način naučiti kako se radi sladoled te koje sve sastojke mogu koristiti u izradi istog.

Više informacija saznajte na stranicama:
www.visit-omisalj-njivice.hr
marberavillas.com
Marbera Flora Green Villas, Njivice, Otok Krk

Komentari

▲ Povratak na vrh