Zablistajte u rukama profesionalnih šminkera u Arena Centru

Za nedjelju 16. prosinca magazin Story i Arena Centar spremaju svim posjetiteljicama pravu beauty senzaciju

Dok se vaša ljepša polovica uređuje vi prošećite trgovinama ili popijte kavicu. Ovo je tekst za nju…

Ako vas je ikad zanimalo kako bi vi izgledali u rukama vizažista koji su šminkali mnoge poznate dame iz svijeta show businessa, bezbroj editoriala i kampanja, sada je prava prilika.

Od 13 sati u nedjelju 16. prosinca predblagdanski šoping začinite s malo malo profesionalnog make upa ili šljokica i pripremite se za večernji izlazak u kino ili na piće. Za to će se pobrinuti Seka Kožul i Marko Tolić.

Ovo je savršena prilika da se pokažete i na Instagramu bez ikakvog filtera, a u tome će vam svojim savjetima pomoći simpatična blogerica Matea Frajsberger poznatija kao Click 4 Chic. Ona će uz svoje savijete o preparativi i dekorativi pokazati posejtiteljicama kako je malo dovoljno da pokažu svoje najbolje ja.

A ako ste već došli sa make upom, ništa ne brinite, možete ga začiti s malo čarobnog glitter praha. Od 17 h tu su i vizažistice specijalizirane da vas izgliteriraju. Lokacija beauty kornera je u Božićnoj sobi, postavu koji se nalazi na lokaciji između dućana Mohito i Lorca bara. Očekujemo vas da dođete i zablistate!

PROGRAM:

  • 13.00 – 16.00 Profesional make up by Seka Kožul
  • 15.00 – 17.00 Lifestyle beauty razgovori sa Matea Frajsberger influencericom poznatijom kao Clik 4 Chic
  • 16.00 – 19.00 Profesional make up by Marko Tolić
  • 17.00 – 20.00 Glitter Up

Komentari

▲ Povratak na vrh