Work hard, play harder!

Instar web shop je upravo osvježen i izgleda bolje no ikad!

Nema tako davno da su nas iz Instara sve ugodno iznenadili novom web stranicom koja nam je uvelike olakšavala pronalazak i kupovinu traženog artikla. Isti taj web shop je upravo osvježen i izgleda bolje no ikad!

Instar Informatika, jedna od vodećih i najbrže rastućih domaćih trgovina tehnološkom robom i opremom, je prošli tjedan nadogradila svoj web shop koji iz godine u godinu bilježi sve bolje rezultate i postaje top tehno destinacija za sve željne vrhunske tehnologije po odličnim cijenama.

 

 

Web stranica je sad još preglednija, logičnija i brža, uz puno manje koraka se dolazi do željene robe i svih vezanih artikala koji će vam pomoći u ostvarivanju vašeg nauma.

Odsad ispod svakog artikla kojeg pregledavate jasno vidite u kojoj od vama najbližih Instarovih poslovnica je dostupan ili ga je trenutno moguće kupiti samo u web shopu. Ako iz nekog razloga ne želite kupovati online, ljubazno Instarovo osoblje će ga dopremiti za vas u poslovnicu u roku od 24 sata od narudžbe. Naravno, tu su brza i sigurna dostava te plaćanje pouzećem, isporuka robe se vrši na cijelom teritoriju RH bez ograničenja.

Zaljubljenici u gaming računala, laptope i prateću gaming opremu će posebno doći na svoje jer Instar je poznat kao specijalizirana gaming trgovina kojoj sve više kupaca s razlogom poklanja svoje povjerenje. Osoblje će vas putem telefona, maila ili osobno u poslovnicama vrlo rado posavjetovati u slučaju bilo kakvih nedoumica pri kupovini te vam sukladno željama i raspoloživom budžetu ponuditi najadekvatnije rješenje.

 

 

Najpopularnije kategorije proizvoda su sad brzo dostupne jednim klikom miša na naslovnoj stranici weba, uz vrlo korisne filtere koji vam olakšavaju kupovinu koliko god je to moguće. Lovci na mega popuste će svaki dan željeti provjeriti HIT DANA gdje vam Instar nudi atraktivan artikl po nevjerojatno dobroj cijeni. Naravno, samo najbrži će ga i moći kupiti jer se gotovo uvijek radi o vrlo ograničenoj količini proizvoda.

Donji dio weba je rezerviran za važeće promocije i akcije koje mnogi u potrazi za dobrim komadom tehnologije nikako ne propuštaju pogledati prije konačne odluke.

Kako je proljeće pravo vrijeme da se riješite stare robe koja više ne zadovoljava vaše potrebe i počastite se novim komadom opreme, Instar vam u novom PROLJETNOM KATALOGU  donosi veliki pregled svih akcijskih i best buy aktualnosti iz svijeta moderne tehnologije.

Instar Informatika je krajem prošle godine postala ponosnim vlasnikom certifikata SIGURNA TRGOVINA, koji vam ulijeva dodatno povjerenje pri svakoj online transakciji. Vaši osobni podaci kao i sama kupovina su potpuno zaštićeni, tako da opušteno možete uživati u shoppingu iz udobnosti svog naslonjača. Osim što u Instaru kupujete pametno, kupujete i posve sigurno.

 

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh