Vesela i uzbudljiva atmosfera s Cosmopolitan Beauty Daya powered by Douglas

Donosimo video s prvog Beauty Day powered by Douglas koji smo organizirali u Arena Centru

Predstavljanje beauty trendova na Douglasovom korneru (nova Douglas Kiss Kit make up linija), savjetovanja vizažista te frizerski korner Studija Marcela, besplatna šminkanja i savjetovanja vizažista, atraktivne pogodnosti u beauty trgovinama i uslužnim mjestima za uljepšavanje te Cosmopolitan darovi iznenađenja za sve posjetitelje koji su na prodajnim mjestima ostvarili kupnju u iznosu iznad 100 kuna… samo su dio veselog šušura koji je 24. studenog 2018. Cosmopolitan poklonio svim potrošačima Arena centra na prvom Beauty Dayu powered by Douglas.

Uz to, uredništvo Cosmopolitana organiziralo je zanimljivi beauty talk s najpoznatijih hrvatskim blogericama i blogerima pa su tako o svojim malim beauty tajnama i svemu što znaju o kozmetici govorili Sonja Kovač, lice s naslovnice novog broja Cosmopolitana, influenserica Rita Rumora, pjevačica Maja Bajamić, vizažist Marko Tolić te beauty urednik u Cosmopolitanu Ivo Parać.

U kreativnom natječaju ‘Pokaži nam svoj beauty look!’ osam finalistica pokazalo je zavidno make up umijeće a stručni žiri u sastavu Ana Lokner, PR i marketing koordinatorica u Arena Centru, Aleksandra Orlić, glavna urednica Cosmopolitana i Ivo Parać, beauty urednik u Cosmopolitanu najboljom je proglasio Bjanku Stojanovu (koja je osvojila vikend putovanje na Advent u Beč za dvije osobe) dok je 2. mjesto i Douglas poklon paket osvojila Medina Dedić a 3. mjesto, uz Cosmopolitan poklon paket za uljepšavanje i godišnju pretplatu na časopis Cosmopolitan, Miroslava Mima Jaramaz, a sve ostale natjecateljice na dar su dobile utješni poklon paket našeg sponzora essence kozmetike.

Uz plesne profesionalce iz Buena Vista kluba u Zagrebu za dobru i veselu zabavu pobrinula se voditeljica Katarina Moškatelo, a kulminacija cjelodnevnog događaja bio je koncert Barbare Munjas te DJ Vazmenka.

A za pravi osjećaj atmosfere pogledajte sljedeći video!

Komentari

▲ Povratak na vrh