Versace Eros Flame – novi muški miris ‘pogađa’ ravno u srce

Versace Eros Flame miris je za jake, strastvene, samouvjerene muškarce koji su u kontaktu sa svojim najdubljim emocijama. Oni istodobno opažaju osjećaje i uživaju u vječnom mirisu istinske ljubavi

Mirisne note Versace Eros Flame karakteriziraju snažni kontrasti u kojima plemeniti i elegantni sastojci obogaćuju jedan drugoga.

Glavne note su osobito živahne – svježe, sočno talijansko voće poput limuna, mandarina i gorkih naranča zagrijani su notama crnog papra iz Madagaskara i obavijeni u aromatičnom divljem ružmarinu. 

Kroz olfaktivni val papar drva, geranija i ruže pa sve do baze dragocjenih drvenastih nota – Texas cedar, pačuli Coeur, vetiver sa Haitija, planinski hrast moss i sandalovina – suptilno su pomiješani kako bi stvorili nježan i senzualan krug sa tonka zrnom i vanilijom. Versace Eros Flame je dosljedan, muževan miris, oda strasti i proslava senzualnog zanosa, a pripada citrusno-začinsko-drvenastoj olfaktivnoj obitelji.

Uz parfem, stiže i linija proizvoda za tijelo koja se sastoji od losiona za poslije brijanja i balzama za poslije brijanja, deo spreja i deo  stika, gela za tuširanje i kupanje. Ovi luksuzni proizvodi za kupanje i njegu za svakodnevnu upotrebu ostavljaju kožu mekom i blago mirisnom, stvarajući trenutan i dugotrajan osjećaj ugode.

Komentari

▲ Povratak na vrh