Uz Panasonicove aparate za šišanje i nove brijaće aparate budite privlačniji nego ikad

Njegujte originalan osobni stil uz pomoć novih Panasonicovih aparata za šišanje i brijanje, čiji vam superbrzi motori omogućuju da svakodnevni posao dotjerivanja kose i brade obavite u tren oka

Kako se navike modernih muškaraca u vezi izgleda nastavljaju razvijati diljem svijeta, Panasonic je odgovorio na te trendove i nedavno predstavio nove aparate za šišanje ER-SC60 i ER-SC40 te nove brijaće aparate ER-SB60 i ER-SB40.

S više snage, kvalitetnijom britvom i najvećom brzinom koju ovi uređaji nude, muškarci sada mogu provesti manje vremena pred ogledalom, a više njegujući svoje individualne stilove.

ER-SC60 i ER-SC40 – pravi aparati za šišanje za vas

Panasonicovi novi aparati za šišanje ER-SC60 i ER-SC40 po prvi puta nude super-brzi linearni motor koji omogućuje ugodno i brzo šišanje bez povlačenja kose. Neovisno o gustoći vaše kose i načinu šišanja, novi aparati rade punom snagom dok god se baterija ne potroši – što je čitavih sat vremena.

S novim britvama u obliku češlja, jedan “prolaz” aparatom hvata više kose, što vaše rutinsko podrezivanje kose čini bržim i jednostavnijim. Model ER-SC40 nudi 19, a ER-SC60) čak 39 razina duljine šišanja, u intervalima od 0,5 milimetara, čime omogućuju lako skraćivanje kose u ujednačenoj duljini. Nastavci se jednostavno podešavaju gumbom za duljinu zbog čega ste istog trena u mogućnosti oblikovati vašu frizuru na koji god način želite.

Oba aparata su otporna na vodu pa ih možete jednostavno i higijenski održavati.

Brijaći aparati ER-SB60 i ER-SB40 za oblik i preciznost

Brada je danas postala neizostavan element muškog stila i njenom održavanju neophodno je posvetiti ozbiljnu pažnju. Panasonic je svoje nove brijaće aparate ER-SB60 i ER-SB40 obogatio ultra-brzom tehnologijom brijanja, koja vam omogućuje brzo, ugodno i moćno brijanje čak i najgušćih brada.

Bilo da se radi o podrezivanju guste trodnevne brade ili pažljivo njegovanje bradice, novi aparati postižu oštre linije i omogućuju vam izgradnju originalnog individualnog stila. Proširene britve – izrađene od nehrđajućeg japanskog čelika – hvataju i one “skrivene” dlačice, režu ih u korijeni i hvataju veću količinu dlaka u jednom potezu.

Uz 19 preciznih opcija duljine od 1 do 10 milimetara u intervalima od 0,5 milimetara za jednostavno brijanje i različitim nastavcima, vašu bradu možete oblikovati u omiljenoj duljini, kao što jednostavno možete promijeniti njezin oblik ovisno o vlastitim željama i trendovima. Osim toga, nastavci za detaljno podrezivanje svidjet će se onima koji njeguje ekscentričnije stilove poput brkova, kozje bradice i ostalih kreativnih varijanti.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh